Horoskop

TAROT PREDVIĐANJE ZA KRAJ APRILA: Blizanci će imati sreće na lutriji, Lavove čeka neslućeni uspeh, Ribe da poslušaju intuiciju, a čudo čeka i ostale!

Pojedinci smastraju tarot najpreciznijim proricanjem sudbine, pa evo šta svaki znaki horoskopa čeka do kraja ovog meseca.

11.04.2023 09:00

TAROT PREDVIĐANJE ZA KRAJ APRILA: Blizanci će imati sreće na lutriji, Lavove čeka neslućeni uspeh, Ribe da poslušaju intuiciju, a čudo čeka i ostale!
Foto: Shuterstock

Tarot je ilustrovali špil od 78 karata koje se dele na Veliku i Malu arkanu. Veruje se da vode poreklo od druida, mističnog naroda čije pločice su preuzeli Malteški vitezovi i doneli ih u Evropu u 14. veku. Pojedini istoričari veruju da tarot karte potiču iz drevne Grčke gde su ih koristile proročice, a bile su ilustrovane likovima iz grčke mitologije. Nekad su se koristile kao i bilo koji drugi špil karata za igranje društvenih igara kao što su tarokini, tarok, taro i kenigrufen.

Međutim u 18. veku francuski okultisti počinju da ih koriste u svojim obredima verujući da imaju ezoterične moći, pa se i danas najčešće povezuju sa okultistima.

Srećna republika vam donosi predikcije za sve horpskopske znakove za drugu polovinu aprila po tumačenju tarot karata koje pojedinci smatraju najpreciznijim predviđanjem budućnosti.

shutterstock.com

Ovan

Ovan 

Vi ste pod zaštitom karte Pravda iako se osećate nepravedno zapostavljenim što vas često ljuti i izvodi iz takta. Ne shvatate da ste blagosloveni i da imate mnogo više na svim poljima, dok drugi pate. Osvrnite se oko sebe, realno sagledajte sopstveni život i shvatićete koliko ste srećni u ovom trenutku. Vaše pozicije su toliko jake da to možete iskoristiti da pomognete onima koji namaju toliko sreće kao vi. 

shutterstock.com

Bik

Bik

Vas prati karta Lude, a vi nikako da se pokrenete. Imate toliko planova, ali čekate da se poklope sve kockice kako biste bili sigurni da će sve biti najbolje po vas. Morate da budete svesni da ne postoje savršeni uslovi za bilo šta u životu, zato umesto što sve stalno odlažete konačno počnite da delujete. Ne gubite vreme čekajući bolje sutra, već započnite sve što vam je važno već danas.

shutterstock.com

Blizanci 

Blizanci

Ako se neko oseća kao srećnik onda su to Blizanci i to s pravom. Nalazite se pod zaštitom karte Sreće i sve što započnete do kraja aprila biće srećno po vas. Iskoristite ovaj dobar period da pokrenete ljubav, posao i sve što vam je važno. Igrajte lutriju jer je sreća na vašoj strani i možete dobiti glavni zgoditak.

shutterstock.com

Rak

Rak

Rođeni u znaku Raka nalaze se pred ljubavnom dilemom koju ne znaju kako da reše. Da li da nastave u vezi koja više ne ispunjava njihove želje ili da sve okončaju? Vas štiti karta Ljubavnika i pomoći će vam da donesete najbolju odluku po vas vezanu za ljubav. Odluka nije laka, ali u dubini duše vi već osećate i znate šta vam valja činiti, pa poslušajte svoje srce.

shutterstock.com

Lav

Lav

Ako neko zna kako da dođe do uspeha onda ste to vi, ali morate biti svesni da se uz lestvicu uspeha morate peti stepenik po stepenik. Nestrljivi ste i hoćete da preskačete stepenice, ali ne činite to. Vaša snaga leži u kontinuitetu i napretku. Ukoliko se odlučite za prečice može se dogoditi da propustine izuzetno važnu priliku koja bi vas dovela do uspeha kakav trenutno ne možete ni da zamislite. Zato samo strpljivo. 

shutterstock.com

Devica

Devica

Do kraja aprila vaša karta je Mesec. To ukazuje na to da možete biti očarani nekim ko ume tako lepo i zavodljivo da priča. Toliko lepo da to ne može biti istina. Ne padajte na prazne priče, već tražite činjenice, jer duboko u svom srcu već znate da je sve to samo fatamorgana. U to ćete se i sami uveriti vrlo brzo.

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Drage Vage, zašto svoju sudbinu stavljate u ruke drugih ljudi? Obešeni čovek je vaša karta koja vas upozorava da život nema reprizu i da treba  sebi, ali i partneru da budete na prvom mestu. Poštujte sebe, sopstvene želje i potrebe i jasno kažite šta vam je potrebno. Ako vi možete druge da držite kao malo vode na dlanu najmanje što možete da očekujete je isto, posebno zato što ste to zaslužili.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Imate toliko mudrosti i životnog iskustva, ali se nekad ponašate kao dete. Karta Presude vas upozorava da sve odluke morate doneti sami jer ćete vi snositi posledice, bile one dobre ili loše. Često ističete da vam nije važno mišljenje ljudi iz vaše okoline, ali u dubini duše vam je stalo šta oni misle. Ne oslanjajte se na mišljenje drugih, već živite život onako kako smatrate da treba. 

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Pred vama je magičan period kada će vaši talenti doći do izražaja. Karta Maga vam pomaže da ne zaboravite koliko vredite, koliko ste sposobni i da ne zapostavljate svoje prirodne darove. Možda vam se nekad učini da nemate ideja, ali to je samo privremeno usled umora. Priroda je vaš najbolji pokretač, pa iskoristite naredni period za kraći odmor negde blizu vode. 

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Često odajete utisak hladne i neosetljive osobe. Karta Carice vam poručuje da pokažete i svoju nežniju stranu, da možete biti ranjivi i kad ste jaki. Možda vam nije prijatno da pokažete svoje emocije jer se plašite povređivanja, ali divno je kad bez straha možete da se otvorite nekome. Pokušajte, potrebno vam je ovo iskustvo.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Rođeni u znaku Vodolije u narednom periodu imaće osećaj da mogu sve što požele. U vašim rukama je karta Sunca i sve što budete dotakli pretvorićete u zlato. Iskoristite ovaj sjajan period da napravite promene na poslovnom planu koje odavno priželjkujete. Uživajte, ovo je vaše vreme kad treba da živite punim plućima, piše sajt YourTango.

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Imate izuzetno naglašenu intuiciju u ovom periodu o čemu svedoči karta Visoke sveštenice. Vaša podsvest ima važnu poruku za vas, zato pažljivo pratite šta sanjate. Možda će poruka biti simbolična, ali vi ćete znati o čemu se radi jer će vam to pomoći da rešite dileme koje vas muče. Dozvolite sebi da osetite energiju sopstvenog unutrašnjeg bića koje nepogrešivo zna šta je najbolje za vas. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)