Horoskop

LJUBAVNA MAGIJA OČEKUJE 4 ZNAKA U MAJU: Rakovi ne treba da ponavljaju ranije greške, a Škorpije da raščiste šta žele

Sve ono što su priželjkivali i sanjali sada počinje da se ostvaruje, tvrde astrolozi.

04.05.2023 20:01

LJUBAVNA MAGIJA OČEKUJE 4 ZNAKA U MAJU: Rakovi ne treba da ponavljaju ranije greške, a Škorpije da raščiste šta žele
shutterstock.com

Prema prognozi astrologa, maj će biti ključni mesec za ljubavne odnose, posebno za četiri znaka Zodijaka. Sve ono što su priželjkivali i sanjali sada počinje da se ostvaruje. Ako vam se ljubavni snovi ne ostvare, znači da ta osoba i nije za vas pa ne gubite vreme već potražite nekog ko zaista zaslužuju vašu ljubav.

Kosmičke energije su se udružile da podrže prave ljubavi koje su bliže nego što mislite. Oslonite se na svoje srce, govorite istinu i dopustite da se dogodi ono što je suđeno.

Srećna republika vam donosi koja četiri znaka Zodijaka mogu da očekuju magične ljubavne trenutke u maju. 

Foto: Shutterstock

 

Rak

Kako rastemo i stičemo iskustvo tako se menja i način na kojih volimo. Ovo je period koji će Rakovima doneti uvide u to šta zaista žele i sanjaju kad je u pitanju ljubav. Ne ponavljajte stare greške, obrasce ponašanja koji su se već pokazali kao loši po vas. Ukoliko ste u vezi, razgovarajte sa partnerom o promenama koje osećate i koliko se način na koji volite promenio. Bićete iznenađeni na koliko razumevanja ćete naići kod partnera. Razgovarajte o svojim potrebama kako biste otvorili novo poglavlje u vašem ljubavnom životu. Rakovi koji su sami već dobro znaju kakvog partnera žele i ne odustaju od svojih snova, njihovo ostvarenje je bliže nego što možete i da zamislite. 

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Prethodni mesec bio je prilično težak i izazovan za sve rođene u znaku Jarca kad su u pitanju ljubavni odnosi. Da biste napravili iskorak ka boljem sutra morate se prvo suočiti sa sopstveni strahovima, čak i ranama koje ste zadobili u prošlosti zbog ljubavi. Postoji razlog zašto vas zvezde vraćaju u prošlost da ponovo sagledate sve kroz šta ste prošli i shvatili gde ste grešili i koliko ste u međuvremenu napredovali. Zauzeti Jarčevi treba da otvore srce, da se ne stide da pokažu svoje emocije i svoju ranjivu stranu, partner će to umeti da ceni. Slobodni pripadnioci znaka treba da budu to što jesu i da ne pristaju na manje od onoga što zaslužuju. Samo onaj ko vas zavoli sa svim vrlinama i manama  njemu je mesto uz vas, ne pravite kompromise na sopstvenu štetu. 

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Rođene u znaku Strelca u maju očekuje veliki skok u romantičnom životu. Nekoliko planeta menja znakove zbog čega ćete izoštriti čula i primećivaćete bukvalno sve što se oko vas događa. Tako vam neće promaći ni osmeh osobe koja bi mogla da bude vaša srodna duša. Problem je što se vi lomite između vaše želje za neobaveznim avanturama i prilike da osetite pravu i iskrenu ljubav. Odgovor leži u vama samima i onome za čim vam srce žudi. Kad Venera tokom ovog meseca bude ušla u znak Raka to će vam doneti novu energiju ljubavi i podrška za ono što želite da izgradite u sopstvenom životu. I slobodni i zauzeti pripadnici ovog znaka treba da prihvate unutrašnje promene a tek onda će biti sposobni da te promene manifestuju i poboljšaju svoj ljubavni život. 

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Ljubav ne mora uvek biti bolna i da se završi sa vašim slomljenim srcem. Ovog meseca planete vam šalju ekspanziju ljubavne energije koja će dobro protresti vaš život. Razjasnite sami sebi šta je za vas ljubav, kako je trebate pokazati, koliko ste spremni da sebe date u ljubavi. Možda neće ići baš tempom koji vi želite, pa će strpljenje biti neophodno ali je ovo samo još jedan test kako biste što bolje upoznali sebe i nastavili da napredujete i rastete u životu. Strpljenje nija baš vaša vrlina ali to ne znači čekanje već živeti i uzimati najbolje i svakog trenutka. Nema smisla na silu pokušavati da ostvarite nešto pre nego što za to dođe vreme. Zauzeti pripadnici Škorpije preispitivaće svoj brak i vezu ne zato što nisu zadovoljni već zato što žele više. Možda ćete naići na razumevanje partnera, možda i ne, a tada će sve zavisiti od vas i vaše odluke. Slobodni pripadnici znaka spremni su za novo ljubavno i životno poglavlje pred kojim se nalaze. Bez pardona recite ako vam nešto ne odgovara jer ćete samo tako biti spremni i otvoreni za ono što vam je suđeno, piše portal YourTango.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)