Horoskop

OD 10. MAJA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Mars ulazi u znak Raka, Ovan i Blizanci osetiće neslućenu energiju, Lavovi, čuvajte se i na privatnom i na poslovnom planu, a evo šta čeka ostale!

Energija Marsa koji sutra ulazi u znak Raka dovešće pojedine horoskopske znake do pravog vatrometa osećanja.

09.05.2023 09:00

OD 10. MAJA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Mars ulazi u znak Raka, Ovan i Blizanci osetiće neslućenu energiju, Lavovi, čuvajte se i na privatnom i na poslovnom planu, a evo šta čeka ostale!
shutterstock.com

Mars prelazi u znak Raka 10. maja 2023. godine. Ovaj događaj bi mogao da bude samo podsticaj koji vam je potreban da postignete ciljeve i manifestujete svoje snove. Bez obzira na to da li želite da započnete novi projekat ili se nadate da ćete poboljšati duhovno putovanje, ovaj tranzit ima nešto za svakoga. Savet je da istražite sve predloge koji će vam pomoći da efikasno iskoristite energiju ovog tranzita i učinite da on radi u vašu korist.

Srećna Republika otkriva i kako ovaj tranzit utiče na svaki horoskopski znak.

shutterstock.com

Kreću velike promene od 10. maja 2023. godine

Ovan

Savršeno je vreme da izađete iz zone udobnosti i preuzmete nove projekte ili napredujete. Energija Marsa će vam podići samopouzdanje potrebno za uspeh. Izbegavajte da dopustite da vam emocije budu prenaglašene, inače možete doneti iracionalne odluke zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Konstantno napredujete, kako na poslu, tako i kod kuće, ali pazite da usled velike količine energije ne pregorite.

Bik

Ovo može biti odlično vreme za umrežavanje i stvaranje novih veza jer ćete verovatno biti otvoreniji i društveniji. Takođe, možete osetiti jaku želju da naučite nove stvari i proširite znanje. Međutim, tokom ovog perioda možete biti skloni raspravama i neslaganjima. Važno je da vodite računa o stilu komunikacije i da pokušate da izbegnete nepotrebne sukobe.

Blizanci

Može doći do povećanja finansijske aktivnosti, sa većom željom i motivacijom za zaradom i gomilanjem bogatstva. Ovaj tranzit takođe može dovesti do impulsivnijeg ponašanja i onog koje preuzima rizik kada su u pitanju finansije. Takođe, možete iskusiti veći osećaj strasti i energije prema svojim ciljevima, ali možete postati skloni izlivima besa ili frustracije. Važno je pronaći zdrave izlaze za ovu energiju.

shutterstock.com

Mnogi znaci moraće da rade na kanalisanju energije

Rak

Ovaj tranzit može da vas učini impulsivnijim i agresivnijim, što može dovesti do sukoba sa drugima. Zato je ključno tu energiju usmeriti u pozitivnom pravcu i izbegavati bilo kakve nepotrebne konfrontacije. Takođe, bićete skloni nezgodama i povredama, tako da je ključno da vodite računa o fizičkim aktivnostima i okruženju. Izbegavajte da budete posesivni u svojim vezama, jer to može da dovede do sukoba i svađa.

Lav

Možda će vam biti teško da postignete ciljeve tokom ovog tranzita, a može doći do nekih neočekivanih troškova ili finansijskih gubitaka. Važno je da budete oprezni i izbegavate donošenje bilo kakvih impulsivnih odluka u vezi sa karijerom ili finansijama. Takođe, možda ćete sumnjati u autentičnost odnosa i možda ćete osetiti razočaranje u svog partnera. To može izazvati određenu napetost u ličnom životu.

Devica

Marsov tranzit može doneti prilike da unapredite svoje ciljeve i postignete finansijsku dobit. Možda ćete dobiti podršku od uticajnih ljudi ili ćete moći da obezbedite nove ugovore ili partnerstva. Međutim, takođe treba da budete oprezni sa impulsivnim ili rizičnim investicijama i izbegavajte preuzimanje prevelikog finansijskog tereta. U ličnom životu možete osetiti jači poriv za nezavisnošću i slobodom, što može stvoriti sukobe s partnerom.

shutterstock.com

Budite spremni na sve

Vaga

Ovaj tranzit će doneti nalet energije, motivacije i ambicije, što ga čini idealnim vremenom da se fokusirate na ciljeve u karijeri i prihvatite nove izazove. Ovo može dovesti do povećanja obima posla, a vi možete preuzeti više odgovornosti i rukovodećih uloga. Međutim, možete biti skloni neslaganju sa kolegama, šefom ili autoritetom. Za vas je neophodno da zadržite miran i staložen pristup.

Škorpija

Možda ćete se osećati privučeno duhovnošću i možda ćete biti skloni da dublje uđete u religiozna ili filozofska uverenja. Ovaj tranzit može biti odlično vreme da proširite svoj um, naučite nove stvari i steknete nova iskustva. Ovo može biti produktivno vreme za studente koji pohađaju visoko obrazovanje. Što se tiče putovanja, možda će vas privući nove destinacije. Bilo da se radi o duhovnom hodočašću ili avanturi sa rancem, možda ćete biti skloni istraživanju novih mesta.

Strelac

Možda ćete morati da preispitate svoju finansijsku situaciju i izvršite neophodna prilagođavanja. Možda ćete morati više da radite na upravljanju svojim resursima i da budete oprezni sa investicijama i zajedničkim troškovima. Ovo je, takođe, vreme da istražite svoje unutrašnje ja, prošle traume ili duhovna uverenja. Možda imate jaku želju da se oslobodite starih obrazaca, zacelite emocionalne rane ili pronađete dublji smisao života. Vodite računa o bolestima koje su povezane sa toplotom.

Foto: Shutterstock

Sada je ključni trenutak jer Mars ulazi u znak Raka

Jarac

Ovaj tranzit može doneti neke izazove i sukobe u vašim partnerskim ili poslovnim odnosima. Mars može izazvati sklonost impulsivnom ili ishitrenom donošenju odluka. To bi moglo da dovede do nesporazuma ili svađa sa partnerima, koji bi mogli da eskaliraju u ozbiljnije sukobe ako se brzo ne reše. Vodite računa o rečima i delima i izbegavajte donošenje ishitrenih odluka.

Vodolija

Možda ćete biti produktivniji i efikasniji na poslu jer ćete moći više da se usredsredite na zadatke i sa lakoćom ih završite. Vaše organizacione veštine će se takođe poboljšati i možda ćete razviti bolju rutinu koja pomaže u održavanju ravnoteže između posla i privatnog života. S druge strane, možda ćete morati da se nosite sa nekim zdravstvenim problemima, kao što su stres ili anksioznost, koji mogu uticati na vašu produktivnost i efikasnost.

Ribe

Ako ste se osećali zaglavljeno ili kreativno blokirano, ovaj tranzit vam može pomoći da probijete barijere i iskoristite svoj puni potencijal. Takođe, neki od vas se možda više fokusiraju na svoju decu ili razmišljaju o osnivanju porodice. Ovaj tranzit može doneti obnovljeni osećaj energije i entuzijazma za provođenje vremena sa decom, a možda ćete i sami preuzeti aktivniju ulogu u njihovim životima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)