Horoskop

ONI SU NOĆNE PTICE I ČESTO SU BUDNI DO JUTRA: Tri znaka Zodijaka skoro nikad ne spavaju i možete ih pozvati u pola noći!

Otkrijte zašto je pojedinim pripadnicima Zodijaka jednostavno prirodno da budu budni i aktivni onda kada svi spavaju.

06.05.2023 09:01

ONI SU NOĆNE PTICE I ČESTO SU BUDNI DO JUTRA: Tri znaka Zodijaka skoro nikad ne spavaju i možete ih pozvati u pola noći!
Pixabay.com

Postoje ljudi koji najbolje funkcionišu noću. Najčešće ostaju budni skoro do jutra, često bez posebnog razloga. Kako je objasnila astrolog Ketrin Gerdes, postoje tri znaka Zodijaka koji su noćne ptice i možete ih pozvati u pola noći jer retko kad legnu da spavaju pre ponoći.

Srećna republika vam donosi koja tri znaka su najveće noćobdije.

Foto: Shuttestock

Blizanci

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca po prirodi su noćne ptice i najbolje se osećaju kada su aktivni u kasnim satima.  

- Sa svojim aktivnim umovima i digitalnim afinitetom, Blizanci mogu biti na internetu do kasnih sati. Vole da podele svoje ideje i u stanju su satima da razgovaraju sa prijateljima. Taj znak poznat je po tome što ostaje budan do kasno u noć, čak i kada je iscrpljen - objasnila je astrolog Ketrin Gerdes.

Foto: Shuttestock

Strelac 

Strelac 

Ako neko mrzi uklapanje u stereotipe i kalupe onda su to Strelčevi. Zato ne čudi što često ostaju budni do jutra. Rođeni u ovom znaku stalno su prepuni ideja, uvek u žurbi, pa je noć jedino vreme kad mogu da se posvete sebi. Noć je za njih vreme za razmišljanje o budućnosti, pa obično tada na miru da ih niko ne gnjavi kuju planove. To je vreme kada se Strelčevi zapravo opuštaju i odmaraju, bez obzira na to što ne spavaju.

Foto: Shuttestock

Ribe

Ribe

Ribe su najveće noćobdije u horoskopu i, ako njih pitate, noć je čarobno vreme kad one pune baterije. Kad izlaze u provod ostaju do zatvaranja noćnog lokala i sposobni su da do jutra igraju i uživaju u provodu. Čak i kad se vrate iz noćnog izlaska u sitne sate tad će gledati omiljene serije ili razmišljati o budućnosti. Dok drugi spavaju Ribe najbolje funkcionišu. Baš zbog toga im je jutro najomraženiji deo dana. Čak i dok su bili deca redovno su kasnili u školu, pa i u popodnevnu smenu, a kao odrasli imaju problem da ustanu za posao. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)