Horoskop

HOROSKOPSKI ZNACI OVIM GESTOVIMA OTKRIVAJU DA VARAJU: Blizancima su prijatelji alibi, Bikovi menjaju način ishrane i oblačenja, dok će Lav i šakom i kapom deliti komplimente!

Srećna Republika otkriva vam na šta najviše da obratite pažnju ukoliko želite da otkrijete da li je vaš partner, u zavisnosti od toga šta je u horoskopu, počeo da švrlja sa strane.

08.05.2023 09:01

HOROSKOPSKI ZNACI OVIM GESTOVIMA OTKRIVAJU DA VARAJU: Blizancima su prijatelji alibi, Bikovi menjaju način ishrane i oblačenja, dok će Lav i šakom i kapom deliti komplimente!
Shutterstock

U astrologiji se smatra da su neki horoskopski znaci skloniji vernosti i monogamnim vezama, dok drugi znaci mogu biti oni koji će varati. Međutim, da biste utvrdili koliko je neko sklon varanju, uvek treba pogledati u kom su znaku Mesec i Venera za žene i Mars za muškarce. Ako su te planete u zemljanim znacima, osoba će biti pouzdana i verna, a ako preovladavaju vazdušni ili vatreni znaci, odstupanje nije nemoguće.

Srećna Republika otkriva vam i kako se koji znak ponaša kada švrlja sa strane, što ga veoma lako odaje. 

shutterstock.com

Obratite pažnju na tajne signale

OVAN kreće u svađu

Kada se upuste u prevaru Ovnovi postaju uznemireni, pa se iz mirnih osoba pretvaraju u otresite. Muškarac Ovan bi mogao iz čista mira da počne verbalno da vas napada jer je njegov moto da je napad najbolja odbrana. Ukoliko žena ovog znaka počne sve češće da se svađa i da prigovara da ste se zapustili i da više niste isti kao na početku veze, imate razloga za sumnju. Kada treba tajno da se sastanu sa trećom osobom, partneri ovog znaka brzo zbrišu kroz vrata kako bi izbegli pitanje koje najviše mrze - gde idu. Ako i dočekaju pitanje nešto će samo nerazgovetno promrmljati i nestati u vidu magle.

BIK pazi šta jede

Bikovi su vešti u skrivanju osećanja. Crvena signalna lampica pali se kada se iz ležernog kućnog čoveka muškarac Bik pretvori u nekoga ko pazi šta i koliko jede. Žene Bikovi sve češće počinju da posećuju frizere ili idu u kupovinu nove odeće. Zapitajte partnera otkud takva promena, nonšalantno će odgovoriti da vodi računa o liniji, odnosno izgledu. Ako vam se u večernjim satima, prilikom zajedničkog gledanja TV-programa, uznemiri i kaže da mora da prošeta jer ga više ne drži mesto, odmah posumnjajte. Pogotovo ako je ranije znao da se izvali na krevetu i uživa u zajedničkom vremenu sa vama.

BLIZANCI koriste prijatelje kao alibi

Blizanci su veoma mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Kada zakasni kući, muškarac će se izvući poslovnim obavezama, dok će žena u ovom znaku da kaže da je bila kod prijateljice na kafi. Međutim, kako su uvereni da im verujete, vremenom se opuste i pogreše. Ako tada uspete da skočite na partnera i postavite mu nekoliko unakrsnih pitanja, zbunićete ga i uhvatiti ga upletenog u sopstvene laži. Sa takvim napadom uništićete njegovu davno zamišljenu strategiju. Budite oprezni, Blizanci oba pola imaju tendenciju da pronađu veoma pametne izgovore, pa obično angažuju prijatelje koji služe kao alibi.

shutterstock.com

Svaki horoskopski znak ima svoju Ahilovu tetivu kada su u pitanju afere

RAK izgovor mu je posao

U prikrivanju neverstva Rakovi pokazuju veliku veštinu, budući da na prvom mestu žele da zadrže sigurnost porodice, ali i ljubavnika. Savršeno će balansirati između dvoje ljudi, ali iznutra će se kidati oko toga koga više vole i na kraju će zaključiti da voli oboje. Neverstvo ćete primetiti kod muškarca Raka ako počne da se povlači u sebe, a kada ga pitate šta ga muči, reći će posao. Žene se pravdaju umorom i opterećenošću kućnim obavezama. Takođe, ako vaš uvek ekonomičan i štedljiv partner odjednom postane rasipnik, a vi ne razumete gde ide novac, povećajte oprez.

LAV deli komplimente

Da bi sakrili tragove neverstva Lavovi će se pretvarati da je sve u najboljem redu. Prema vama oni će postati savršeni supružnici. Muškarac Lav će vam ugoditi u svakom pogledu i neće štedeti da vam kupuje skupe poklone. Žene će spremati jela koja najviše volite i biti stalno tip-top obučene. Čak će pokazati interesovanje za vaše hobije, iako je to donedavno nije zanimalo. Takođe, redovno će vam udeljivati komplimente za izgled, što rade da bi "oprali" osećaj krivice. Ako pokušate da preturate po džepovima partnera Lava ili proveravate mobilni telefon, pazite da vas ne otkrije jer vam to neće oprostiti.

DEVICA kreće da provocira

Device rade sve programirano sa unapred razrađenom strategijom i planom delovanja, pa će izostanke od kuće potkrepiti ubedljivim alibijem. Kada se nakon ljubavnih susreta vrati kući, muškarac će biti kritičan i provokativan prema vama. Reći će vam da više niste privlačni, upoređivati vas sa drugim ženama, žaliti se na način na koji se oblačite i kritikovati vas na svakom koraku. Ni žena ovog znaka neće štedeti partnera, pa će stalno ukazivati na njegove mane. Njena cinična provokacija je najsnažnije upozorenje da nešto nije u redu. U krevetu može početi da gubi volju za obavljanjem bračnih obaveza, pravdajući se umorom.

shutterstock.com

Otkriveni kada se najmanje nadaju

VAGA se doteruje

Kada se prepusti čarima zabranjenog voća, Vage počinju da se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri. Žena ovog znaka će se okačiti ispred ogledala, doterivati i šminkati, a kada direktno pitate da li ima ljubavnika, usputno će vam odgovoriti da vam je verna do groba. Muškarac će odjednom početi češće da se presvlači u čistu odeću i povećava higijenu. Ako uspete da nađete dovoljno dokaza da vas vara, on će vam reći da to nije ništa ozbiljno i da je to samo flert. Reći će da nije on kriv, već samo zaveden. Oba pola ovog znaka učiniće sve da sakriju svoj dvostruki život jer se niko ne plaši scena i mogućih tračeva kao oni.

ŠKORPIJA dvolična

Kada pripadnici ovog znaka varaju, deluju veoma smireno. Muškarac Škorpija će redovno spavati sa vama i voditi ljubav strasno kao i sa ljubavnicom. Za žene je priča nešto drugačija, a izdaje ih pogled pun ljubavi. Ono što im je zajedničko je da uprkos neverstvu neće izgubiti interesovanje za vas. I dalje će biti ljubomorni i proveravati vas "jer je normalno da oni varaju, ali partner ne može". Nemojte da vas zavara njihova ljubomora i pitanje gde ste bili jer to nije garancija da ste vi njihov jedini predmet požude. Ako krenete u otvoren napad i počnete da preturate po partnerovim stvarima budite oprezni jer on ne može da podnese da bude predmet istrage.

STRELAC će sve reći otvoreno

Strelčevi će svoj dvostruki život uredno uklopiti u svakodnevne obaveze. Sastajaće se tajno dok džogiraju, između pauza na poslu i slično. Ako počne da gleda na vezu ili brak sa filozofske strane, budite sumnjičavi. Muškarac Strelac će reći da je vaša veza postala monotona i da treba da se osveži novim podsticajima. Ovi podsticaji mu, naravno, podrazumevaju više slobode i kretanja. Žena ovog znaka će odjednom prestati da brani vaše druženje sa prijateljima, promovišući ravnopravnost u svemu. Ali i u životu i u verbalnoj komunikaciji Strelčevi ne vole da se pretvaraju i glume i pre nego što otkrijete da vas varaju oni će vam to reći u lice.

shutterstock.com

Strelčevi su sposobni da viđanja s drugom osobom uklope u redovne obaveze

JARAC misteriozan do kraja

Jarčevi znaju kako da savršeno sakriju tragove ljubavnih grehova. Ali u svemu tome treba voditi računa i o njihovoj posebnosti kada se upuste u neverstvo, to može da označi kraj njihove ljubavne veze sa partnerom. Naime, nepodnošljivo ih opterećuje pomisao da moraju da žive rastrzani između dve strane, između partnera i ljubavnika. Ako je neverstvo sa muškarcem ovog znaka samo plod prolazne avanture, teško ćete saznati šta radi iza vaših leđa i čiji krevet greje. Njegovo ponašanje, osim emocionalne rezerve prema vama, ne otkriva da vodi dvostruki život. Ni u ponašanju žena nema većih odstupanja, za njeno neverstvo znaće samo njena najbolja drugarica, ali nikad partner.

VODOLIJA propagira slobodnu vezu

Slobodoumne Vodolije su užasnute dramatičnim ljubavnim scenama, pa će se potruditi da ih ne otkriju. Budite sumnjičavi prema muškarcu ovog znaka ako na vašu vezu počne da gleda iz ugla moderne ljubavi, govoreći vam da je prava ljubav samo ona u kojoj oba partnera imaju potpunu slobodu kretanja. Žena ovog znaka će početi da vam govori da i vama treba više društva, da treba da izađete među ljude (kako bi ona slobodno ćaskala) ili da nema provere u pravoj vezi. Uzmite njihov češći izlazak sa prijateljima (što je siguran znak da varaju) ili nagli porast telefonskih računa kao znak neverstva.

RIBA piće ih odaje

Ribe imaju sposobnost da vole više partnera odjednom, svaki na svoj način. Muškarci Ribe se sa jednakom pažnjom odnose i prema partnerki i prema ljubavnici. Često gube osećaj za odnos stvarnog i nestvarnog, pa više ne mogu da slede ni sami sebe u sopstvenim lažima. Brzo ćete uhvatiti tog varalicu kako se bespomoćno koprca u sopstvenoj mreži. Najbrže će se otkriti ako malo popije, jer mu se tada razvezuje jezik. Sutradan će vam se zakleti da je pričao gluposti i da ništa što je rekao nije istina. Žena ima svoje pokriće za tajne sastanke sa svojim ljubavnikom u prijateljima. Oni su njen alibi, ali se vremenom previše opušta i greši i uhvaćena je u laži.

shutterstock.com

Uhvaćen na delu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)