Horoskop

ASTROLOŠKI ROLERKOSTER: Poslednja nedelja aprila donosi promene, Rakove čeka brza realizacija poslovnih planova a Device uzbudljiva ljubavna avantura

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila

23.04.2023 18:01

ASTROLOŠKI ROLERKOSTER: Poslednja nedelja aprila donosi promene, Rakove čeka brza realizacija poslovnih planova a Device uzbudljiva ljubavna avantura
shutterstock.com

Poslednja nedelja aprila biće osvešćujuća za pojedine znakove Zodijaka. Nekima će doneti mirniji period, dok će drugima uneti promene i doneti realizaciju planova na kojima su već neko vreme radili.

Srećna Republika donosi vam detaljan nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila. Pogledajte šta su vam zvezde priredile.

Shutterstock

Ovan

Ovan - Mirniji period

Posao: Ovnovi će biti u takvoj situaciji da će sve morati da rade u skladu s onim što osećaju i tako će biti sve do 20. maja. Ovo je period koji posmatrate kao vakum ili pronalaženje nekog pravog puta. Osećate se nekorisno i nefunkcionalno, a opet ne možete da se aktivirate na način na koji ste navikli i koji zapravo možete. Sve će vam se činiti neiskreno, a i optimizam neće biti na nivou. Moguće je da ćete u nekom poslu biti ispomoć, ali vas to neće dovoljno ispunjavati da se maksimalno date i angažujete, već da premostite period koji čini da se osećate zarobljeno. Na materijalnom planu možete imati pomaka, ali vas ni to neće dovoljno motivisati. Moguće je da ćete ugovoriti neke isplate odranije, ali su vam i troškovi prilično veliki, pa će vam se činiti kao da ništa niste uradili. Ritam koji se odvija u vašem životu vam nikako ne prija niti se osećate zadovoljno, ali to je samo znak da treba nešto krucijalno da uradite. Dobro razmislite o vrednostima, prihvatite ono što vam se nudi jer je i to mnogo bolje nego da stojite u mestu. Imate velika očekivanja, a malo stvari se realizuje i taj disbalans će vas činiti bezvoljnim. Prihvatite ovaj pasivniji period kao pripremu za promene koje vam slede jer ovakve lekcije će vam biti korisne. Ne dozvolite da vas ovakve situacije dovedu u konflikte ili komplikovane odnose. Moguće je da ćete se u nekim momentima osećati uvređeno ili poniženo, ali probajte da se izdignete iznad situacije. Takođe, mogući su radovi u kući i problemi s jednim roditeljem. Vodite računa o novcu jer ćete biti skloni trošenju.

Ljubav: Na emotivnom planu je situacija prilično stabilna, partner se trudi da vam udovolji, a i vi se potrudite da ne prigovarate za svaku sitnicu. Partner učestvuje u svim problemima, želi da vam pomogne i pogura vas i, koliko god ne vidite jasno, misli na vas da vam olakša. Preko puta vas je osoba koja želi na sve načine da vam pomogne i potrudite se da to uvidite jer bi bilo kakav napad doveo do svađe. Porodica je baza u kojoj bi trebalo da se osećate sigurno. Slobodni Ovnovi trenutno nisu spremni za ozbiljnu vezu, ali će im prijati flertovanje i dopisivanje s nekim zanimljivim osobama. Moguća su poznanstva na putu, u komšiluku ili preko braće i sestara.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu se potrudite da ne dozvolite da vas drugi izbace iz takta i da budete ljuti i besni. Mogući su problemi sa stomakom. Vodite računa o ishrani.

Savet: Ne forsirajte se i ne radite ništa na silu

 

Foto: Shuttestock

Bik

Bik - Originalni i inovativni

Posao: Dragi Bikovi, srećan rođendan! Ovo je vaš period i samo početak profita koji vas očekuje. Do sada ste samo mogli da vidite naznake obilja koje vam dolazi, a uskoro vas očekuje mnogo više. Budite jednostavni i praktični, a mogućnosti će se same otvarati. Očekivani događaji će se razviti bez poteškoća i rezultati će doći sami od sebe. Važno je da nemate predrasude i budete otvoreni za promene. Imate više energije i snage, budniji ste i trezveniji. Međutim, odluke i dalje treba da donosite polako, saslušate i druge i dobro razmislite pre nego što date konačan sud. Možete nastaviti da funkcionišete u istom pravcu jer ste na dobrom putu da napravite dobre rezultate. Materijalna situacija će se drastično popraviti i to ćete osetiti do kraja nedelje. Novac dolazi s više strana, što će u vašem slučaju biti ekonomičnije. Mnogi Bikovi će uspeti da vrate dugove, stabilizuju se i čak profitiraju, što je veliki uspeh za kratko vreme. Ove nedelje možete dobijati poluinformacije, pa vodite računa da vas takve stvari ne odvedu u pogrešnom smeru. Ne nasedajte na provokacije i izbegavajte zajedljive komentare. Budite fleksibilni i čekajte pravi trenutak, a njih će biti sve više. Vodite računa o dokumentima, kolima i telefonu.

Ljubav: Bikovi koji su u braku ili vezi će i ovu nedelju provesti u harmoničnim i stabilnim odnosima. Partner će vam biti ogromna podrška, a u nekim situacijama vam može pomoći i finansijski. Komunikacija među vam je sve bolja, pa ćete vrlo rado provoditi vreme zajedno. Parove koji imaju decu očekuju lepe vesti od njih. Vikend ćete provesti u krugu prijatelja i porodice, a neke očekuje i putovanje. Slobodni Bikovi nemaju naročito velike zahteve kada je ljubav u pitanju, ali ono što im nikako neće prijati to je pritisak i osećaj da nešto moraju da urade. Ako se budu tako osećali, pobeći će glavom bez obzira i potražiti razumevanje na drugoj strani. Najviše će vam prijati flert, dopisivanje s više osoba u isto vreme, trenutna zabava, bez previše uplitanja emocija. Neki Bikovi bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu na putu. 

Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati problema s disajnim organima i glavom. Moguće su povrede ruku ili prstiju.

Savet: Čuvajte dokumente

Foto: Shuttestock

Blizanci

Blizanci - U sporijem ritmu

Posao: Blizancima bi mnogo toga moglo da se uspori ovih dana, pa se možete osećati kao da tapkate u mestu, ali to treba da prihvatite kao normalan sled događaja. Potrebno je da se smirite, dobro razmislite i na taj način radite na kvalitetu. Može se dogoditi to da se ulenjite i da vam je posao u drugom planu i da lako prihvatite okolnosti koje vas ograničavaju, a okrenete privatnim dešavanjima i druženju s dragim ljudima. Informacije koje dobijate dobro proverite, ali i sve ono što radite. Ne brzajte, ne žurite i ne shvatajte stvari olako. Mogući su nesporazumi u komunikaciji s kolegama sve zbog nekog nezadovoljstva kako se stvari odvijaju. Smetaće vam što morate da radite nešto što rade i drugi iako imate drugačije mišljenje i stav. Ovakav osećaj ćete imati sve do 20. maja, kada će se stvari promeniti i aktivirati. Šta god da vam se dešava ostanite po strani i ne trudite se da po svaku cenu izađete u prvi plan. U tom slučaju imaćete problema s ljudima, pravićete greške i bespotrebno trošiti energiju. Najbolje je da u narednom periodu otpustite sve viškove, budete fleksibilni i ne stavljate ljude u određene kalupe ako ne razumeju ono o čemu vi pričate. Posmatrajte situacije i, kada dođe vreme, sve će se razvijati u dobrom pravcu i to naglo. Oko 29. aprila ćete videti zašto je dobro da se sve odvija jednostavnije.

Ljubav: Blizanci koji su u braku ili vezi osećaju da se nedovoljno trude i ne posvećuju dovoljno pažnje partneru, ali trenutno nisu u situaciju da daju više. Partner bi trebalo da ima razumevanja jer, u suprotnom, postoji bojazan da potražite utehu na drugoj strani. Vaše reakcije će biti takve da ćete manje pričati, a više govoriti očima i pokretima, što takođe može iritirati osobe koje su pored vas. Bićete skloni porocima, pa povedite računa da ne skliznete u tom pravcu. Slobodni Blizanci će menjati mišljenja iz časa u čas, a fokus neće biti na jednoj osobi. Više će vam prijati da flertujete, ćaskate i dopisujete se s više osoba, nego da posvetite pažnju samo jednoj. Naročito će vam smetati osobe koje komplikuju stvari.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati probleme s nervozom, stresom i stopalima. Možete osećati strah, nelagodnost i ne delite stvari na dobre i loše.

Savet: Nemojte olako rušiti odnose koje ste dugo gradili

Foto: Shuttestock

Rak

Rak - Brza realizacija

Posao: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj će fokus biti na novim poslovnim projektima povezanim s inostranstvom, kao i na aktivnoj ulozi u okruženju. Na poslovnom planu početak nedelje donosi vam pojačanu mentalnu aktivnost i ideje koje odmah žurite da sprovedete u delo. Operativni ste i spremni za sve vrste poslovnih poduhvata koji zahtevaju brzinu i mentalni napor. Nove ideje vam naviru, ali se ovoga puta ne gube na putu do realizacije, već ih spretno materijalizujete i uvodite u stvaran svet. Sredinom nedelje realizuje se saradnja s inostranstvom na dugoročnom planu, pa je potrebno da pokažete ozbiljnost stavova i stabilnu organizaciju. Na samom kraju nedelje može vam se iznenada ukazati prilika da ostvarite neki plan koji vam može doneti brz uspeh i benefite na koje čekate već duže vreme. To, naravno, uključuje određeni rizik koji ne možete isključiti i koji će vam, ukoliko se usudite da ga prihvatite, doneti uspeh. Od vas zavisi da li ćete ga prihvatiti ili ćete odabrati da ostanete u zoni komfora, koja vam pruža potrebnu sigurnost, ali nije pogodno tlo za velike rezultate. Na finansijskom planu situacije je malo nejasna. Prihodi koje očekujete mogu kasniti, troškovi mogu biti veći od očekivanih, a novac uglavnom dolazi od poslova koje ne otkrivate drugima ili od poslova iz prošlosti.

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi rešavaju pitanja iz prošlosti i mogu odlučiti da otputuju s partnerom na neku destinaciju na kojoj su nekada davno bili srećni. Neki pripadnici znaka mogu tokom ovog perioda da započnu paralelnu vezu s osobom koja je mnogo mlađom, što im kasnije može doneti probleme. Rakovi koji su trenutno sami ponovo osećaju čežnju za osobom iz prošlosti koja je iz nekog razloga ostala nedostupna. Nekima se u život vraća bivša ljubav, pa će proživljavati novu mladost. Platonski odnosi, veze na daljinu i tajne ljubavi su ono što vas tokom ovog perioda inspiriše. Možete doći u situaciju da saznate neke tajne koje se tiču osoba za koje vas vezuje prošlost.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s proširenim venama. Tokom ovog perioda od velike važnosti je fizička aktivnost i redovni treninzi.

Savet: Potrebno je uspostaviti balans između mentalnih i fizičkih aktivnosti

Foto: Shuttestock

Lav

Lav - Uspešne promene

Posao: Dragi Lavovi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti prinuđeni da aktivnosti sprovodite u tišini i izvan tuđeg znanja i pogleda, kao i da smanjite radni kapacitet i svedete ga na minimum. Početak nedelje donosi razmišljanje o jednom projektu o kom ne možete da govorite drugima i koji je potrebno sprovesti sa što manje učesnika. Trenutno se bavite analizom sličnih situacija u prošlosti i načina na koji ste prethodno rešavali stvari da biste došli do željenog rezultata. Sredinom nedelje možete uvesti dugoročne i dubinske promene u organizacionu strukturu poslovanja. Imaćete u tome podršku i potrebnu pomoć nadređenih i ljudi od autoriteta u oblasti u kojoj poslujete, pa će vam to mnogo olakšati proces promena. Moguće je da neki od saradnika neće lako prihvatiti novonastalu situaciju, ali nemojte da vas to preterano brine. Potrebni su strpljenje i vreme, koje je najbolji saveznik u takvim situacijama. Na kraju nedelje neka iznenadna situacija može vas navesti da se povučete i smanjite poslovne aktivnosti, ali vam može dovesti i tajne saveznike koji odlično funkcionišu u nepredviđenim situacijama. Na finansijskom planu novca imate ili premalo ili previše. Moguće isplate od skorijih poslova, kao i poslova koje radite s prijateljima. Troškovi kroz ulaganja u nove projekte i neka davanja kojima pokazujete velikodušnu stranu.

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Lavovi koji su u braku ili vezi osećaju osvežavajuću atmosferu u svojoj vezi i neke momente koji su im dosad bili nepoznati. Dosta razgovarate s partnerom i pravite planove koji su zanimljivi i to vas veoma zabavlja. Prija vam da izlazite i držite se, a partner vas u tome podržava, pa vam svakako predstoji dinamičan i uzbudljiv period udvoje. Lavovi koji trenutno nemaju partnera uživaju u slobodi na pravi način. Srećete dosta mlađih osoba koje vam privlače pažnju svojom duhovitošću i intelektom, a razgovor s njima pretvara se u pravu avanturu. I upravo to je ono što vam drži pažnju i navodi vas da poželite nešto više od površnog kontakta. Što vam razgovor s nekim bude zanimljiviji, to je veća šansa za ljubavnu romansu.

Zdravlje: Kada je reč o zdravlju, osećate pad energije i promene raspoloženja koje vam smetaju, ali u pitanju je prolazna situacija.

Savet: Čuvajte poslove u tajnosti

Foto: Shuttestock

Devica

Devica - Šira slika

Posao:Drage Device, ove nedelje bićete fokusirane na više ciljeve i šta god da radite imaćete širu sliku koja vam pomaže da jasnije sagledate situaciju. Na poslovnom planu početak nedelje donosi vam fokus na brzu realizaciju posla koji je povezan s inostranstvom i zahteva dinamičniji pristup. Imate energiju da sve što započnete dovedete do kraja, bez gubljenja vremena na nepotrebne detalje, pa će vam tako efikasan pristup doneti nove poslove. Sredinom nedelje bićete fokusirani na poslovnu ponudu iz inostranstva koja vam može doneti dugoročan aranžman. Jasno ste definisali uverenja i stavove i sve što radite biće u skladu s višim ciljem koji želite da postignete. Saradnja s većom grupom ljudi na važnim projektima može biti naporna i oduzimati vam dosta energije. S druge strane, rezultati koje postižete kroz timski rad su ekstraordinarni i upravo na taj način se duhovno razvijate i napredujete na način koji je važan za vaš dalji pravac kretanja. Kraj nedelje donosi vam povoljnu priliku koju možete da ostvarite ukoliko brzo delujete. Na finansijskom planu novac vam lako dolazi preko poslova koji imaju tendenciju da donose dugoročne prihode. Imaćete prihode s više strana, a zarada uglavnom dolazi kroz saradnju s mlađim ženskim osobama.

Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su u braku ili vezi prolaze s partnerom kroz period tokom kog žele da učvrste odnos. Važno vam je da razgovarate potpuno otvoreno i u odnosu prema drugima nastupite kao tim, bez obzira na lična neslaganja. Shvatate da vam veza na neki način nameće obaveze i odgovornost, ali ste isto tako svesni da vas čini boljima. Moguća je i razdvojenost od partnera zbog odlaska u inostranstvo. Device koje su trenutno slobodne okrenute su poslu i napredovanju u karijeri. I upravo preko posla mogu upoznati osobu koja će ih veoma zainteresovati, najpre samo kao prijatan sagovornik, a zatim i kao potencijalni partner. Krajem nedelje moguće je poznanstvo s osobom koja će vam biti važna u dužem periodu i s kojom ćete razviti dublji odnos.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, moguć hormonski disbalans i neredovan i rastrzan san.

Savet: U svemu što vam se dešava nađite viši cilj i potrudite se da ne budete malodušni

Shutterstock

Horoskop za Vage

Vaga - Raskršće puteva

Posao: Kod Vaga je početkom nedelje fokus na svakodnevici i rešavanju nekih dnevnih obaveza. Radi se o nekim praktičnim stvarima koje nisu previše zahtevne, ali je za njih potrebno izdvojiti vreme. Povlačićete poteze i pratiti razvoj situacije na jedan veoma racionalan način. Sve ćete završavati postepeno i mirno jer vam sledi jedan potpuno novi početak krajem ove ili početkom sledeće nedelje. Učestvovaćete u nekom novom projektu, a neke Vage bi mogle da započnu novi posao. Zbog vaše pristupačnosti i saradljivosti mnogi će želeti s vama da rade. Iako vam to nije bio plan, možete promeniti ritam i prepustiti se tim dešavanjima. Na finansijskom planu, takođe, dolazi do transformacija i novih uzbuđenja, pa su kod Vaga moguća nova ulaganja. Primetićete da drugačije razmišljate i prepoznati dobre prilike, a neki će biti hrabri da rizikuju. Bićete u prilici da uradite nešto drugačije i naglo odskočite. Prepoznaćete i upoznati neke nove ljude s kojima ćete imati dobru interakciju i koji će uneti živost i drugačije mišljenje. Vage koje nisu radile na sebi i ne budu imale nove prilike mogu ući u sukobe s autoritetima ili kolegama. Višak energije koju ćete naglo osetiti moraće negde da se kanališe, pa ako budete nervozni i svadljivi, znajte da je do vas i da treba da promenite stav i prioritete. Studentima koji su imali problema na fakultetu sada će biti mnogo lakše i interesantnije.

Ljubav: Vage koje su u braku ili vezi će sve ono što im se dešava na poslovnom planu preslikati i na privatni ili se radi o nekim zajedničkim projektima. Iako se radi o prelaznim momentima probajte da napravite balans i ne preskačete informacije koje se tiču vašeg odnosa. Iako se radi o nesvesnom ponašanju, partner bi mogao da vam zameri da niste iskreni i otvoreni. Krajem nedelje će se situacija popraviti i sve će se razjasniti. Imaćete zanimljive razgovore i podići vezu na viši nivo. Vikend je odličan za rasplamsavanje strasti ili neko zajedničko putovanje. Slobodnim Vagama je od ove nedelje naglašen društveni život, ali bi mogle da očekuju ulazak u fatalnu vezu, s dosta strasti i iznenađenja. Moguće je da se radi o osobi koja dolazi iz poslovnog okruženja, a nije isključeno da se radi o nekome ko je skoro ušao u vaš život, naglo i iznenada. Pripremite se za avanturu i nezaboravne i čulne momente.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu možete osećati nervozu i nemir, a mogući su problemi s kožom. Moguće su infekcije ili neka neprijatnost.

Savet: Nalazite se na prekretnici, pa pokušajte da istrajete u onome što radite

 

Foto: Shuttestock

Škorpija

Škorpija - Važni razgovori

Posao: Škorpijama će ove nedelje biti u fokusu partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim. Neki odnosu su sada na testu, pa je vreme da spoznate vrednosti i oslobodite se onog što je prevaziđeno i što vas sputava. Mnoge Škorpije su na prekretnici kada je posao u pitanju i u narednom periodu bi trebalo da naprave velike preokrete, ali za donošenje konačne odluke treba da sačekaju kraj maja. Mnogo toga je nepredvidivo, dešavaće se greške, ali i kvarovi, pa će vas sve to iscrpljivati. Jedan od takvih događaja biće okidač da napravite krupne odluke. Splet okolnosti i neki ljudi koji vas dovoljno ne poštuju mogli bi da vas nateraju da nešto prekinete ili odustanete od nekih poslova, ali se trudite da se to ne dogodi. Probajte da istrajete, koliko god išlo sporo. Materijalna situacija je stabilna i novac vam može doći s više strana, ali bi trebalo da razmislite gde treba da ulažete. Ne dozvolite da vam pare samo prođu kroz ruke. Trudite se da sve dobro izbalansirate i iskoristite trenutno naglašenu komunikativnost da biste pokrenuli neke drugačije poslove koje do sada niste radili. Moguće je da ćete odustati od putovanja ili će doći do promene plana.

Ljubav: Škorpije koje su u braku ili vezi bi mogle da imaju iskušenja na emotivnom planu. Ako je odnos u krizi, mogući su prekidi, ali nije isključeno da ćete baš u ovom periodu rešiti probleme koje već duže vreme gurate pod tepih. Škorpije koje su u dobrom odnosu rešavaće važna i značajna porodična pitanja. Aktiviraćete neke događaje iz prošlosti i naterati partnera da bude otvoreniji. Slobodnim Škorpijama će prijati flert i neobavezna ćaskanja, u kojima će one biti zvezde - delovaće fatalno na mnoge, a pleniće intelektom i elokventnošću. Slobodni pripadnici ovog znaka će se lepo zabavljati, ali će za ulazak u ozbiljnu vezu morati da sačekaju neki bolji period. Moguće je da ćete obnoviti kontakt s nekim iz prošlosti ili ko je daleko od vas.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu vam je potrebno da uspostavite balans. Mogući problemi s hormonima i bubrezima.

Savet: Povedite računa o tome kakav efekat ostavljate na druge 

Foto: Shuttestock

Strelac

Strelac - Vraćanje unazad

Posao: Strelčevi će se ove nedelje vratiti na stari način rada, što im nikako neće odgovarati. Ovo nije dobar trenutak da reagujete, već sačekajte period posle 20. maja. Osećate se kao da ste na nepoznatom terenu, nesigurno i da gubite tlo pod nogama. Nemojte da paničite i ne dozvolite da vas savlada strah. Ovo je momenat da nešto važno rešite i preokrenete u svoju korist, pa je zato sve usporenije. Neko od nadređenih ili saradnika bi mogao da vam ukaže ogromno poverenje, a vi pokušajte da budete sigurni i stabilni da biste ga opravdali, čak iako se radi o stvarima koje nikada niste radili. Može doći do nesuglasica i nesporazuma među kolegama, pa dobro pazite šta izgovarate jer neki to mogu da iskoriste protiv vas. S druge strane, možete dobiti ponudu za partnerstvo, ali bi bilo dobro da se odlučite krajem maja ili početkom juna jer sada ne vidite stvari jasno i na pravi način. Neki ljudi nisu iskreni, pa vodite računa kome se poveravate jer bi mogli da vas dovedu do toga da reagujete ishitreno, što sada nikako nije dobro. Materijalna situacija je stabilna, ali su troškovi i dugovi mnogo veći nego primanja, pa će vas to ponekad dodatno uznemiravati.

Ljubav: Strelčevi koji su u braku ili vezi će u partnerskim odnosima imati bolju komunikaciju nego inače. Partner će imati razumevanja i znati kada da vas ostavi na miru, a kada da podeli s vama i neke najintimnije stvari. Ovo je period vakuuma, koji partner i te kako oseća i vidi, pa će se u nekim momentima doći do distance, ali će znati kada treba da vas nasmeje i ohrabri. Neki Strelčevi bi krajem nedelje mogli da odu na kraće putovanje, koje će im veoma prijati. Slobodni Strelčevi će ove nedelje više biti okrenuti poslovnim dešavanjima, ali bi mogla da ih zaintrigira mlađa osoba, koja je veselog duha i veoma pričljiva. Prijaće vam njena energija i društvo, pa biste mogli da produbite odnos i počnete češće da se čujete i dopisujete. Ne bi trebalo da započinjete ništa ozbiljnije u ovom periodu, već sačekajte kraj meseca, kada zvezde budu povoljnije. Možete je sresti na putu, u društvu ili preko prijatelja i rodbine.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, ne otvarajte se previše i ne vraćajte unazad. Sve do 20. maja postoje oscilacije u ponašanju i intenzivni događaji koji bi mogli da vas uznemire i donesu probleme s disanjem i bolove u stomaku.

Posao: Držite se dalje od kuloarskih priča i ne dozvolite da utiču na vas

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarac - Ozbiljni razgovori


Posao: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj će akcenat biti na kreativnom izražavanju, deci i komunikaciji. Na poslovnom planu početkom nedelje povećana je tenzija u odnosu s poslovnim partnerima koju ćete prevazići kreativnim rešavanjem problema. Biće vam ponuđen novi vid saradnje koji uključuje kreativnost, ali i stabilnost i pouzdanost, na koju su drugi navikli kada ste vi u pitanju i koja čini da se pored vas osećaju sigurno. Sredinom nedelje imaćete mogućnost da započnete razgovor o nekim važnim i ozbiljnim temama na jedan objektivan i nepristrasan način. Pruža vam se prilika za zaključenje posla koji može ići u smeru u kom želite i koji vam je do sada bio nedostupan. Potrebno je da budete organizovani, detaljni i svesni svega što se dešava oko vas i da ne budete pesimistični. Probajte da ostanete vedri, čak i kada vam se čini da nemate mnogo razloga za to. Krajem nedelje jedan vaš iznenadni potez može napraviti pometnju u poslovnom okruženju i stvoriti protivnike, pa razmišljajte unapred. Kada su u pitanju finansije, očekuje vas mirna nedelja, bez većih finansijskih trzavica. Novac vam stiže u skladu s vašim planovima u vezi s poslom koji svakodnevno obavljate. Troškovi su mogući u vezi s partnerom, koji u ovom periodu troši više nego inače.

Ljubav:Kada je u pitanju emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi mogu imati dosta tenzičan odnos s partnerom i očekuje ih mnogo napetosti. Imate osećaj da sve što kažete partner doživi kao napad, pa se stalno nalazi u odbrambenom stavu. Sredinom nedelje, kada se tenzije malo spuste, razgovarajte s partnerom, pa će stvari umnogome biti lakše za sve. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu preko posla ili svakodnevnog okruženja da upoznaju zanimljivu osobu koja je brza, okretna i vedrog duha. Upravo ono što vam je u ovom trenutku potrebno, pa slobodno možete da se opustite i date sebi oduška kroz izlaske i prijatne razgovore. Na kraju nedelje možda poželite nešto više od prijateljstva.

Zdravlje: Na zdravstvenom planu povedite računa o bubrezima i mokraćnim infekcijama.

Savet: Spustite tenziju na polju partnerskih odnosa

Foto: Shuttestock

vodolija

Vodolija - Period za ljubav

Posao: Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj ćete se pretežno baviti poslovnim i finansijskim pitanjima. Na poslovnom planu početak nedelje donosi vam pregovore u vezi s projektom od kog očekujete dugoročnu finansijsku stabilnost. Mnogo toga ne zavisi od vas, što vas čini anksioznim. Volite da imate kontrolu nad stvarima i ne prihvatate poraz u ovom periodu, pa ako nešto ne uspe iz prvog, drugog ili trećeg puta, neumorno se vraćate na to jer za vas je kraj onda kada uspete. Sredinom nedelje dobićete ponudu koja vam u početku može izgledati neracionalno, ali s vremenom ćete promeniti mišljenje. Ako odlučite da prihvatite, možete očekivati pomoć nadređenih i drugih ljudi od autoriteta s kojima sarađujete. Ovo je sjajan period za unapređenje odnosa s moćnim ljudima s kojima dugo poslujete pošto će se ukazati prilika da nešto promenite nabolje. Na samom kraju nedelje ukazaće se jedna iznenadna mogućnost da pokrenete privatan posao s osobom s kojom radite ili ste nekada radili za nju, što ćete posmatrati kao dobru priliku da se oprobate u nekoj inovativnoj oblasti koja vas zaista inspiriše i daje vam energiju i volju za radom. Kada su u pitanju finansije, Vodolije koje se bave privatnim poslom imaju mogućnost da zarade veću sumu novca, a pare vam mogu doći i kroz nasledstvo, odnosno prodajom nasledstva koje ste dobili s muške strane.

Ljubav: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju veliku emotivnu privrženost s partnerom, ali i fizičku privlačnost, koja je tokom ovog perioda izražena. Sjajan odnos s decom, a ako nemate potomstvo, sada ćete poželeti da promenite to. Vodolije koje su trenutno slobodne mogu se zaljubiti u mlađu osobu vedrog karaktera, koja je veoma pričljiva i interesantna. I pored velikog interesovanja koje tokom ovog perioda izazivate kod suprotnog pola, ovaj susret bi mogao da vas navede da počnete da razmišljate o vezi. Mnogi će tokom ovog perioda ulaziti u paralelne veze ili će barem imati priliku za to.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o ishrani pošto su mogući problemi s varenjem i bolovima u stomaku.

Savet: Pokušajte društveni i poslovni angažman da uskladite s privatnim životom, koji će u narednoj nedelji biti veoma uzbudljiv

Foto: Shuttestock

Ribe

Ribe - Odgovornost i stabilnost

Posao: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj ćete se fokusirati na najbliže okruženje, kao i na komunikaciju i kratkoročne poslove. Početak nedelje na poslovnom planu donosi vam mogućnost za potpisivanje ugovora koji će vam doneti dosta kreativnih izazova bez obzira na posao kojim se bavite. Ovo je izuzetno povoljan i plodonosan period za Ribe koje se bave umetnošću, kao i zanimanjima u kojima se traži kreativnost. Priznanja, prvi plan i nagrade na profesionalnom planu sada vas neće mimoići, pa ćete osetiti veliku satisfakciju kada je posao u pitanju. Sredinom nedelje možete otići na put ili početi s edukacijom koja će umnogome doprineti vašem sazrevanju u određenoj oblasti. Razgovori s bliskim ljudima koji se tiču pitanja iz prošlosti koja niste razrešili na vreme, ali sada ste odlučni da to uradite. Na kraju nedelje možete dobiti neku vest koja će vas veoma iznenaditi. Informacije će iznenada dolaziti do vas i ukoliko ih upotrebite na pravi način, postićete značajne rezultate na poslovnom planu. Povedite računa u saobraćaju krajem nedelje, naročito kada je u pitanju neprilagođena brzina. Na finansijskom planu novac vam stiže preko privatnih poslova, jednog od roditelja ili nasleđa. Troškovi su vezani za decu ili ulaganja u projekte ili zanimanja kojima se bavite iz ljubavi ili hobija.
 
Ljubav: Kada je u pitanju emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi imaju potrebu za intimnošću i povlačenjem u sigurnost svog doma i poznatog okruženja. Partner razume vaše potrebe, te osećate mir i sigurnost na emotivnom planu. Ovo je period u kom emotivno sazrevate i preuzimate više odgovornosti u odnosu nego što ste to činili do sada. Partner će vam biti velika podrška u dešavanjima koja ćete ove nedelje imati s bliskim ljudima i doprineće tome da iz svega izađete jači. Ribe koje su trenutno slobodne mogu se osećati ranjivo tokom ovog perioda, pa neće biti raspoložene za produbljivanje kontakata koje uspostavljaju. Kratki susreti i dosta priče i izlazaka, ali malo suštinskog razumevanja o otvaranja ka drugima. Ipak, plenite harizmom i energijom, pa će se mnogi lepiti za vas i tražiti vaše društvo. 

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa da vas preterana aktivnost ne iscrpi previše i nemojte zaboraviti da se umereno bavite sportom.

Savet: Fokusirajte se na kratkoročne poslove

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)