Horoskop

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA DUPLA SREĆA: Često im se dešava da nisu spremni na takve promene života iz korena!

Otkrijte da li ste vi među horoskopskim znacima koji imaju najviše šanse da postanu roditelji blizanaca.

07.04.2023 09:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA DUPLA SREĆA: Često im se dešava da nisu spremni na takve promene života iz korena!
Shutterstock

Veruje se da genetika ima presudnu ulogu kad je u pitanju blizanačka trudnoća. Međutim, sve češće blizance rađaju i žene koje su išle na vantelesnu oplodnju ili su se lečile od steriliteta.

Blizanačka trudnoća može da se vidi i u natalnom horoskopu žene, tvrde astrolozi. Blizance dobijaju roditelji koji u natalnoj karti imaju Sunce i Mesec u dvojnim znacima (Blizanci ili Ribe ukoliko je Sunce u pitanju) ili ukoliko su u času začeća Venera ili Mesec u tim znacima. Astrolozi smatraju da, ukoliko su blizanačka deca rođena u razmaku od samo četiri minuta, tokom života će bolovati od istih bolesti, pa čak i ako su dvojajčani blizanci.

Srećna republika vam donosi koja tri horoskopska znaka imaju najviše šanse da budu roditelji blizanaca i kako će se nositi s tim. 

Shutterstock

Horoskopski znak Blizanci

Blizanci

Naravno, kao dvojni znak i sa Suncem u Blizancima vi imate velike šanse da budete roditelji blizanaca. Kod ovog znaka horoskopa sve u životu dolazi u paru, pa neće biti iznenađenje i kad su deca u pitanju. Majke u ovom horoskopskom znaku najčešće su veoma nervozne u prvim mesecima od rođenja beba jer se teško privikavaju na ulogu koja im je dodeljena. Vremenom, međutim, postaju posvećene deci, nekad čak i previše. Očevi blizanaca rođeni u ovom znaku često roditeljstvo doživljavaju kao usputan posao, a sopstvena deca im postaju zanimljiva tek kad malo porastu i kad mogu s njima da uspostave komunikaciju.

Shutterstock

Lavovi imaju predispozicije za blizanačku trudnoću

Lav

Lavovi su veoma specifični roditelji i majka Lavica najčešće je ta koja drži sve konce u rukama kad je u pitanju dom i vaspitanje dece. Njeni blizanci moraju da budu pod konac i nikad nećete videti isprljanu benkicu jer su u stanju sto puta da presvlače decu. Veoma su stroge u vaspitanju i očekuju da ih deca obožavaju. Očevi Lavovi biće izuzetno ponosni na svoju decu, uvek nose njihove slike u novčaniku. Neće se baš pretrgnuti da pomognu supruzi oko dece jer smatraju da je to ženski posao. Kao roditelji blizanaca uvek će imati jedno dete koje će im biti ljubimac, ali to neće priznati ni za živu glavu. 

Shutterstock

Strelčevi inače se teško odlučuju za roditeljstvo

Strelac

Rođeni u znaku Strelca, bez obzira na to da li su u pitanju muškarci ili žene, teško se odlučuju za roditeljstvo. Žene će trudnoću odlagati do poslednjeg trenutka pa kad požele dete najčešće moraju da odu na dodatnu stimulaciju ili vantelesnu oplodnju zbog čega često rađaju blizance. Nisu autoritet svojoj deci i previše su popustljive kao majke. Očevi u znaku Strelca najčešće se trude da izbegnu obaveze koliko god je to moguće. Svoju decu vole, ali za njih je vrhunac posvećenosti da se poigraju sa mališanima pet minuta zbog čega najčešće imaju problem sa povezivanjem sa sopstvenom decom. Ona zato imaju osećaj da ih tata ne voli, iako to ne mora da bude istina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)