Horoskop

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA IMAJU STRAH OD NOVIH VEZA: Evo šta vam je potrebno da biste osvojili Devicu, Bika, Ovna i Škorpiju!

Iako deluju strastveno, pojedinici pripadnici Zodijaka veoma su nepoverljivi u ljubavnim odnosima.

16.03.2023 09:01

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA IMAJU STRAH OD NOVIH VEZA: Evo šta vam je potrebno da biste osvojili Devicu, Bika, Ovna i Škorpiju!
FOTO: shutterstock.com

Loša iskustva i toksične veze naterale su mnoge da ustuknu pred novim iskustvima i poznanstvima i da u intimne odnose ulaze s dozom opreza. Zato mnogi odvajaju dosta vremena na razmišljanje da li su spremni da ponovo uplove u neku vezu. Pre nego što odluče da odu na sastanak, pojedini horoskopski znaci više su nego drugi pažljivi i skeptični, a evo o kome je reč.

Devica

Device su precizne i organizovane i zato vole i uspeh u svakoj sferi života. Pre ulaska u vezu žele da budu sigurni da su spremni i da im je srce na svom mestu. Na taj način jedino mogu da počnu da viđaju nekoga. Kada se Device uvere da su se oporavile od prethodnih veza i da su ta osećanja izbledela, spremni su da se posvete drugome i da krenu u flertovanje. Ne vole da nose teret prošlosti, pa kada upoznaju nekoga dvaput razmisle pre nego što se zaljube.

shutterstock.com

Device uvek dvaput razmisle pre nego što donesu odluku da se nekome prepuste

Ovan

Možda zvuči tradicionalno, ali Ovnovi vole da se obrate prijatejima i porodici za neku preporuku kako bi pronašli idealnog partnera, naročito kada žele ozbiljnu vezu. Vođeni tom mišlju, žele da čuju još jednu stranu i sigurni su da njihovi najbliži znaju kakva im osoba odgovara, tako da će rado prihvatiti njihovu sugestiju. Pre nego što uđu u bilo kakvu intenzivnu komunikaciju sa nekim, žele da prijatelji budu ti koji će ih spojiti i dati im najbolji savet koja se osoba uklapa uz njih.

Bik

Bik nije konvencionalan tip kada su upoznavanja u pitanju jer smatra da postoje razni kreativni načini da se neko upozna. Lakše im je da upoznaju osobu ako su napolju i ako su u interakciji sa ljudima jer tako najlakše uspostavljaju veze. Iako vole da lično upoznaju nekoga, rezervisani su i dvaput razmisle pre nego što se odluče za upoznavanje, pa čak i virtuelno.

pexels.com

Bik želi da bude potpuno siguran i u svoja osećanja i u osobu koju želi pored sebe

Škorpija

Ovaj znak zaceljuje svoje rane iz prošlosti radom i fokusom na sebi. Pre nego što se vrate u svet zabavljanja i upoznavanja, pa čak i kad je to onlajn upoznavanje, oni vole da malo proputuju i provedu neko vreme sami. To im pomaže da razbistre um i definišu šta zaista žele kada se pojavi neka osoba koja deli ista očekivanja od veze kao i oni. Ipak, ne treba da se boje da izađu iz zone komfora kako bi pokušali nešto novo. Ljubav ih može pogoditi u najneočekivanijim trenucima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)