Horoskop

SLEDI NEDELJA STRASTI I VELIKIH PREOKRETA U LJUBAVI: Bikove čekaju nova iskustva, Blizance povezivanje s partnerom, a Strelčeve neobavezna veza!

Ovo je nedeljni ljubavni horoskop za period od 6. do 12. marta 2023, a evo šta se savetuje svakom znaku.

bySrećna republika

05.03.2023 09:01

SLEDI NEDELJA STRASTI I VELIKIH PREOKRETA U LJUBAVI: Bikove čekaju nova iskustva, Blizance povezivanje s partnerom, a Strelčeve neobavezna veza!
shutterstock.com

Pred nama je nedelja koja će predstavljati test za mnoge parove - otkriće se ko ne zna da postavi granice u vezi, a ko ne sluša svog partnera i njegove potrebe? Takođe, biće i mnogo strasti, intriga, promena, a evo bi bi posebno morao da se pripazi da zbog nekog nesmotrenog poteza ne bi zapao u nevolju.

Srećna Republika vam donosi ljubavni horoskop za nedelju od 6. marta do 12. marta 2023. godine, kao i savet šta je najbolje činiti kada je u pitanju vaš ljubavni život narednih sedam dana.  

Ovan

Ljubavni život Ovna obično je pun strasti i uzbuđenja. Savet za sve pripadnike ovog znaka jeste da se usresrede na svoju spontanost i da se ne boje da preduzmu rizike u ljubavi.

Bik 

Bikovi su poznati po svojoj stabilnosti i sigurnosti, ali ponekad mogu biti da budu i previše tvrdoglavi. Savet za Bika je da se otvori prema novim iskustvima i prilagodi se novim situacijama u ljubavi.

Blizanci 

Blizanci su inteligentni i komunikativni, ali mogu da budu skloni površnosti. Savet za Blizance jeste da se usresrede na stvarno povezivanje sa svojim partnerom, a ne samo na zabavu i razgovor.

shutterstock.com

Rak 

Rak

Rakovi su osetljivi i empatični, ali mogu da budu i skloni zatvaranju u sebe. Savet za Raka je da se otvori i iskreno izrazi svoja osećanja prema partneru.

Lav 

Lavovi su strastveni i samouvereni, ali mogu da budu skloni preuzimanju kontrole u vezi. Savet za Lava je da uči da sluša i uvaži potrebe svog partnera, a ne samo svoje.

Devica 

Device su prizemljene i praktične, ali mogu da budu sklone analiziranju i kritikovanju svog partnera. Savet za Devicu je da nauči da veruje svom partneru i da se opusti u vezi.

shutterstock.com

Vaga

Vaga 

Vage su uravnotežene i društvene, aliove nedelje mogu mnogo da odugovlače neke stvari i, potpuno očekivano, budu neodlučne. Savet za njih je da nauče da donose odluke u vezi i da se ne boje da preuzmu inicijativu.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni ljudi, ali mogu da budu skloni i ljubomori i posesivnosti. Savet za Škorpije je da nauči da veruju svom partneru i da se opuste u vezi.

Strelac 

Strelčevi su avanturistički nastrojeni i nezavisni, ali im se ove nedelje smeši neobavezna veza. Savet za njih je da nauče da postoji vreme i mesto za sve, uključujući i ozbiljne veze, i da ne beže od dubokih emocionalnih odnosa.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i predani, ali mogu da budu skloni nedostatku emocija u vezi. Savet za Jarca je da nauči da izrazi svoja osećanja prema partneru i da ne zanemaruje emocionalnu komponentu veze.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija 

Vodolije su originalne i nekonvencionalne, ali mogu da budu sklone udaljavanju i nezainteresiranosti za tradicionalne oblike veza. Savet za njih je da otvore um i srce za različite oblike ljubavi i veza i da nauče da je ponekad potrebno malo kompromisa.

Ribe

Ribe su osetljive i saosećajne, ali ove nedelje će idealizovati svoju vezu i postavljati nejasni granice. Savet za Ribe je da nauče da postavljaju jasne granice i da se ne boje da se suoče s teškim pitanjima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)