Horoskop

OPREZ! SVAKI ZNAK HOROSKOPA U 2023. GODINI ČEKA PO JEDAN POSEBNO TEŽAK MESEC! Budite spremni, pojedini će se zadužiti preko svake mere, a pucaće i brakovi!

Lavove tokom jula očekuju ozbiljni problemi na poslu i porodici, dok će za Strelčeve najgori biti oktobar, a evo šta čeka ostale.

24.12.2022 09:01

OPREZ! SVAKI ZNAK HOROSKOPA U 2023. GODINI ČEKA PO JEDAN POSEBNO TEŽAK MESEC! Budite spremni, pojedini će se zadužiti preko svake mere, a pucaće i brakovi!
Foto: Shutterstock

U Novu 2023. godinu ulazimo sa tri retrogradne planete, što već samo po sebi najavljuje još jednu godinu prepunu izazova. Nema naznaka da će se globalna ekonomska kriza zaustaviti što će, hteli mi to ili ne, uticati na sve nas. Svaki horoskopski znak imaće barem jedan mesec koji će biti izrazito težak, a na nama je da pokušamo barem psihički da se pripremimo na izazove koji nam slede.

Srećna republika van donosi kad koji znak očekuje krizni period i kada treba da budu posebno oprezni.

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Leto je period koji najviše volite, pa vas i u 2023. čekaju lepi događaji upravo u letnjim mesecima. Ali već sa prvim danima septembra suočićete se sa brojnim nagomilanim problemima. Posebno će biti težak početak septembra kada će rasti tenzije kako na poslu, tako i kod kuće, pa pokušajte da izbegnete sukobe. To vam sa vašim eksplozivnim karakterom neće lako pasti, ali je to jedini način da iz ovog kriznog perioda izađete sa što manje štete. 

shutterstock.com

Bik

Bik

Jun će biti veoma težak za Bikove i imaćete osećaj kao da vam je plafon pao na glavu. Najviše problema imaćete na poslu jer ni sami nećete znati kakvu odluku da donesete, a da ona bude barem prihvatljiva za vas. To je period kada ćete biti pod jakim udarom stresa, pa pokušajte da pronađete izduvni ventil kako vam se nagomilani stres ne bi odrazio na zdravlje. 

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci

Za osobe rođene u znaku Blizanaca najkritičniji mesec u godini biće avgust. Imaćete osećaj da vam ništa ne ide od ruke i kao da se sve urotilo protiv vas. U svakom ćete videti neprijatelja, ali vodite računa da ne upadate u konflikte jer će se vama obiti o glavu. Savetuje se i oprez sa novcem pa dobro razmislite pre nego što rešite da potrošite veću sumu para. 

shutterstock.com

Rak

Rak

Već početkom godine u januaru većina Rakova će se suočiti s brojnim nesporazumima posebno kad je u pitanju ljubav. Imaćete utisak kao da partner i vi govorite različitim jezikom i da se uopšte ne razumete. Budite otvoreniji i ne shvatajte svaku kritiku lično i kao direktan napad na vas, već pokažite veću spremnost na kompromis.

shutterstock.com

Lav

Lav

Lavovi su svoj na svome tokom leta kad najviše uživaju, ali ne i tokom jula naredne 2023. Vi inače imate problem da zaćutite kad treba, a u ovom periodu samokontrola će vam biti na najnižim granama. Na iskušenje će biti stavljeno i vaše strpljenje, što može da dovede do ozbiljnih konflikata sa ljudima u vašoj okolini i porodici. Zbog svega toga bićete isfrustrirani i umorni, pa ćete imati želju da pobegnete daleko od svih.

shutterstock.com

Devica

Devica

Device će tokom avgusta imati osećaj kao da im je sreća okrenula leđa. Planovi u koje ste ulagali mnogo nade i truda će se izjaloviti pa ćete biti frustrirani jer ništa ne ide onako kako ste zamislili. To se posebno odnosi na segment vaše karijere koja će naići na velike izazove. Umesto da se nervirate, pokušajte da promenite strategiju kako biste lakše rešili probleme na poslu. 

shutterstock.com

Vaga

Napeta postavka planeta u aprilu na vas će imati veoma loš uticaj. Moraćete po triput da radite isti posao, što će vas izluđivati. Uz sve to je veoma moguće da zapadnete u finansijske probleme jer ćete trošiti preko svake mere pokušavajući da na taj način povratite unutrašnji balans. Nepromišljeni šoping neće vam pomoći već će vam doneti nove neprijatene probleme, zato se obuzdajte kad je u pitanju trošenje para

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Jul je vreme za godišnji odmor i opuštanje, ali narednog leta vas baš u ovom mesecu očekuje drama na poslu i u porodici. Stisnućete zube i pokušati situaciju da stavite pod kontrolu, ali će vas saradnici i članovi porodice optužiti da ste kontrol-frik i odbiće da se povinuju vašim zahtevima. To se posebno odnosi na vašeg partnera, pa te svađe za rezultat mogu imati i odluku o prekidu braka ili dugogodišnje veze. 

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca čeka težak i napet oktobar. Imaćete problema u komunikaciji sa partnerom i kolagema na poslu i na vaše zaprepašćenje imaćete osećaj kao su ljudi postali imuni na vaš šarm pomoću kog inače rešavate brojne probleme. Imaćete osećaj kao da ste u pat-poziciji i u jednom trenutku suočićete se sa dilemom da li da sledite razum ili emocije. To neće biti laka odluka. 

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Jarčevi su neko ko izuzetno pažljivo troši novac i vodi računa o svakom teško zarađenom dinaru. Međutim, u martu, u želji da podignete svoj stil života i fascinirate osobe koje žive na visokoj nozi, zadužićete se preko svih mera i granica, pa možete da očekuje veoma neprijatnu situaciju sa bankom. Da biste to izbegli pokušajte da zadržite samokontrolu i čvrstu volju i ne podležite kratkotrajnim porivima za luksuznim životom koji sebi, ruku na srce, ne možete da priuštite, bar ne u ovom trenutku. 

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Predstojeće leto, a posebno jul mesec, biće izuzetno komplikovan period za vas. Duge veze mogle bi da zapadnu u krizu, a nestabilni odnosi naći će se na tankom ledu i pred pucanjem. U tom razdoblju povedite računa šta govorite i kontrolišite bes jer bi vaše reči mogle da budu upotrebljene protiv vas. Uzdržite se od ishitrenih odluka, posebno kad su u pitanju prekidi veze ili braka jer ćete se gotovo sigurno pokajati. 

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba vešto plivaju uzburkanim životnim vodama, ali će u septembru zapasti u probleme kakvim se ni u snu nisu nadali. U jednom trenutku imaćete osećaj da se gušite u problemima, do te mere kao da ne možete da udahnete vazduh. Na svu sreću taj period neće dugo potrajati i već krajem septembra moći ćete da odahnete, a od oktobra da kažete zbogom problemima koji su vas mučili prethodni mesec. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)