Horoskop

DREVNI EGIPĆANI SU PREDVIDELI: 3 znaka horoskopa čeka nezaboravna 2023. godina, jedan će u inostranstvu upoznati ljubav za ceo život!

Stižu lepe vesti na polju posla, ljubavi i finansija ali i brojna nezaboravna putovanja koja mogu da očekuju rođeni u znaku večitih putnika

20.12.2022 09:01

DREVNI EGIPĆANI SU PREDVIDELI: 3 znaka horoskopa čeka nezaboravna 2023. godina, jedan će u inostranstvu upoznati ljubav za ceo život!
shutterstock.com

Drevni Egipćani pomno su pratili promene na nebu i nijedan posao nisu započinjali bez prethodne konsultacije sa astrologom. Faraon je imao svog ličnog astrologa koji ga je savetovao kad je najpovoljnije vreme za početak gradnje piramida ili hramova, ali i u vezi sa svim drugim važnim odlukama.

Na astologiju su se oslanjali i kad su u pitanju setva i žetva, pa se veruje da uspon carstva dobrim delom duguju upravo astrolozima.

Srećna republika vam donosi koja tri znaka u 2023. po egipatskom horoskopu očekuju neverovatni događaji i nezaboravna godina koja je pred nama.

Pixabay.com

Drevni Egipćani piramide i hramove su gradili tek posle detaljne konsultacije sa astrolozima

Izida

(Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra i od 19. do 31. decembra)

Rođeni su pod zaštitom boginje majke i u pitanju su po prirodi izuzetno plemeniti ljudi, uvek spremni da pomognu drugima u nevolji. Sve dobro koje ste činili dosad biće vam trostruko vraćeno. Od naredne godine možete da očekujete da će vam u životu sve ići kao podmazano - od ljubavi do posla i finansija. Preporuka je da prihvatite ponudu za saradnju sa strancima ili firmom iz inostranstva koja ima predstavništvo u našoj zemlji, zato što će vam to otvoriti neslućene mogućnosti i puteve o kakvim u ovom trenutku ne možete ni da sanjate. Upravo put u neku zemlju nemačkog govornog područja doneće vam i ljubav za ceo život.

Seth 

(Od 28. maja do 15. juna, od 28. septembra do 2. oktobra)

Vi ste večiti putnik i često vas uhvati nemir kad nemate mogućnosti da negde otputujete. Već dugo vremena maštate o dalekim egzotičnim putovanjima kao što su Bali ili Zanzibar, ali vam nedostaje novac. Bez brige, naredne godine putovaćete što poslovno, što za svoju dušu više nego ikad. Zvezde su vam naklonjene i jednostavno će se samo od sebe nameštati jedno za drugim putovanje u daleke krajeve. To će vam doneti neizmernu sreću jer ćete se napuniti pozitivnom energijom i nagledati se lepote. Slobodno možete da već sada pakujete kofere i birate destinaciju, a prvo putovanje vas očekuje već krajem januara. 

Bastet

(Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra i od 3. do 17 oktobra)

Bastet je egipatska boginja zaštite, kuće i sunčeve svetlosti, boginja ljubavi i plodnosti. Osobe rođene u njenom znaku su satkane od jakih emocija, a dom i porodica su im uvek na prvom mestu. Naredne 2023. godine očekuju vas velike promene upravo u domu. Mlađi predstavnici znaka uspeće da pod povoljnim uslovima obezbede krov nad glavom i zasnuju porodicu, dok će stariji pripadnici ovog znaka uložiti novac u renoviranje i konačno posle mnogo godina svoj dom pretvoriti u oazu o kakvoj sanjaju. Ljubavi vam neće nedostajati, ali ćete to skrivati od očuju drugih jer niste skloni da svoju intimu delite sa drugima. Verujte, tako je i najbolje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)