Feng shui

OVA SLIKA JE PRAVI MAGNET ZA PARE: Evo šta treba da okačite da bi novac tekao kao reka

Privlače bogatstvo u vaš dom!

16.07.2024 15:23

OVA SLIKA JE PRAVI MAGNET ZA PARE: Evo šta treba da okačite da bi novac tekao kao reka
Shutterstock

Prema zakonima feng šuija, slike u domu mogu uneti finansijsko blagostanje u život pojedinca. Energija "Či" će početi da kruži u pravom smeru i da radi u korist domaćina. Evo nekoliko saveta stručnjaka o tome kako uneti finansijsku sreću uz pomoć slika. U pitanju je fotografija riba, feniksa, brodova, mrtve prirode i crteži stabala.

Stručnjaci preporučuju da se obrati pažnja na slike riba u domu, pri čemu njihov broj treba da bude neparan. U idealnoj situaciji, trebalo bi da bude devet slika riba. Ovaj broj nije slučajno izabran, jer je ove godine počela "era devetog perioda", te se broj 9 smatra najsnažnijim, posebno na polju novca.

shutterstock.com

Slike koje privlače bogatstvo u dom

Slika feniksa može pomoći pojedincu da postigne svoje ciljeve. Feniks, ptica koja se diže iz pepela, simbolizuje oproštaj od daleke prethodne ere i otvaranje kapija novim stranicama. Prelepa crvena ptica se smatra nosiocem sreće i bogatstva, te se preporučuje da se njen dizajn ne zanemari u domu.

Slike brodova takođe imaju posebnu ulogu u privlačenju finansijskog prosperiteta. Važno je da slike prikazuju luksuzne brodove, a ključno je i pravilno postavljanje slike na zid. Stručnjaci ističu da je neophodno postaviti brod tako da krma ne bude okrenuta prema prozoru, kako bi brod "uplivao" u dom, a ne otplovio kroz otvoreni prozor zajedno sa novcem.

Ova slika treba da stoji u kuhinji

Mrtva priroda u vidu slika takođe može pomoći u privlačenju bogatstva u dom. Posebno se preporučuje da se slike mrtve prirode drže u kuhinji ili dnevnom boravku, jer imaju moć da privuku bogatstvo u porodicu. Takođe, stručnjaci preporučuju crteže stabala narandže i mandarina, te ističu da smeštanjem ovih crteža u određene delove doma, poput jugoistočnog dela dnevne sobe, trpezarije ili kuhinje, može početi da se privlači bogatstvo i bezbrižan život.


Kombinovanjem ovih elemenata prema savetima feng šui stručnjaka, pojedinac može uneti pozitivnu energiju i finansijsku sreću u svoj dom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)