Horoskop

Horoskop i ljubav: 3 ZNAKA KOJA SU RADIJE U TOKSIČNOJ VEZI NEGO DA BUDU SOLO!

Iako mogu biti u vezi sa napornim partnerom, nekim horoskopskim znacima je teško da preseku i pobegnu iz toksične veze.

13.09.2022 09:00

Horoskop i ljubav: 3 ZNAKA KOJA SU RADIJE U TOKSIČNOJ VEZI NEGO DA BUDU SOLO!
shutterstock.com

Većina misli da će kao i na početku veze kada je prisutna zaljubljenost tako biti i tokom razvoja odnosa, te da će ga pratiti samo sreća i sklad koji jesu poželjni, ali ne i nažalost nužni. Pojedini ljudi u svojim vezama trpe naporne partnere misleći da će se promeniti pa zbog toga propate i provedu vreme u suzama i tugujući.

Nažalost, kada shvate da on nije onakav kakav su mislili i da ga ne mogu promeniti, očajnički ostaju pored njega, jer ih je strah da budu solo. Zato će i mnogim znakovima horoskopa prekid jednog toksičnog odnosa pasti teško, jer često tada razmišljaju srcem i osećanjima nego razumom. Evo koji horoskopski znakovi teško odlaze iz napornih i toksičnih odnosa.

Vaga

Osetljive Vage se mogu prilično razočarati kada shvate da pored sebe imaju suštu suprotnost od onoga za šta su smatrali svog partnera. Tek kada bude prekasno, oni će to uvideti ali će isto tako da oklevaju kada bude trebalo odlučiti jer će smatrati da su pogrešili. One žele da kakvu god odluku doneli, budu sigurni u to 100 odsto, a kada je donesu, to je konačno.

 

 

Škorpija

Škorpije imaju jaku intuiciju i prosto je nemoguće da se nađu u nekoj toksičnoj vezi jer ne trpe hirove i gluposti druge strane. Međutim, ako im se desi takva situacija mogu biti povređeni i tada će pokušavati još više da se približe partneru, čak i da to izgleda očajnički kao "prilepak". Biće u stalnoj dilemi da li da prekinu odnos, jer bi tada priznali i sebi i drugima da je veza bila toksična.

 

 

Ovan

Ovnovi su romantični i isto tako vole da uživaju u romantičnim vezama, naročito leti. Iako ih krasi razumnost i imaju izraženu analitičnost, uprkos tome može preovladati srce i mogu se naći u veoma po njima lošoj vezi. Iako su duboko svesni da taj odnos ne vodi nikuda i da im možda čak izaziva loša osećanja, oni ostaju u vezi samo iz razloga "da budu sa nekim".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)