Horoskop

HOROSKOP I PENZIJA: Idelan grad za svaki znak zodijaka

Da li ste tip koji sanja o kući na moru i ispijanju kafe uz talase mora ili radije zamišljate penzionerske dane u planinskoj kućici i boravku na svežem vazduhu?

10.09.2022 21:00

HOROSKOP I PENZIJA: Idelan grad za svaki znak zodijaka
unplash

 Evo gde je idealno mesto da dočekate svoje penzionerske dane.

Ovan - Njujork

Zabavne i dinamične Ovnove ni penzija ne može zaustaviti da se sjajno zabavljaju i da u ozbiljnijim godinama održavaju dinamičan život kakav su i pre negovali. Vi ste pokretač i volite uvek da isprobate nešto novo. Za vas je idealan Njujork poznat po ukusnoj hrani i noćnom životu, koji nikada ne spava. Od kulturnih dešavanja, užurbanih ulica, do barova koji rade do kasno ili rano ujutru, uvek ćete pronaći neku zanimaciju i neće vam biti dosadno. 

 

 

Bik - Lion, Francuska

Tradicionalni i tihi tipovi poput Bikova uživaju u svojoj rutini i načinu života koji je dosta mirniji i ležerniji. Idealna za vas je Francuska, najromantičnija zemlja, ali i mesto gde ćete uživati pre svega u dobroj hrani. Pariz je isuviše naseljen i dinamičan za vas, ali Lion je odličan izbor sa svojom istorijskom arhitekturom i neverovatnom kulinarskom scenom. Za vas i uživanje u penziji, idealno je da odaberete neki ušuškan stan u kome stvarate svoju rutinu.

 

 

Blizanci - Barselona, Španija

Blizanci su dinamični, a nema boljeg mesta od primorskog grada poput Barselone u kome možete naći različite sadržaje. Svejedno da li više volite jutarnje šetnje istorijskim ulicama ili biste više sedeli u lokalnom kafiću, prijateljska atmosffera je ono što vas ispunjava, a Barselon je idealna za vas, jer je savršen izbor za društvene i ekstrovertne ličnosti.

 

 

Rak- Boka Raton, Florida

Iako Rakovi važe za emotivce i dramatične osobe, oni su opušteni i prilagođavaju se svakoj fazi života. Za njih je idealno mesto za boravak u penziji negde pored mora ili okeana, uz predivan pogled , lepo vreme i ukusnu hranu, prenosi Bestlajf. Boka Raton je idealno mesto za vas ako ste ljubitelj knjiga, jer pored svoje opuštenosti, nudi bogatu društvenu scenu.

 

 

Lav - Sidnej, Australija

Ako je život zabava, onda je penzija za vas kruna svega kada želite posebno da uživate. Lavovi žele da nastave istim tempom, da borave negde gde je prelepo vreme i da potpuno uživaju u životu. Sidnej je opušten grad pored obale mora  sa mnogo sunčanih dana čak 300 dana vidljivog sunca i ovo je idealno mesto da uživate u njegovim zracima i imate ispunjen život.

 

 

Devica - Nešvil, Tenesi

Iako su Device posebne i pomalo kritične, ne znači da im je teško ugoditi. Štagod bilo u pitanju, vole samo da su stvari kvalitetne, bilo da je reč o kafi ili omiljenom cveću, potpuno je nebitno. Umesto živahnih metropola i užurbanog života, za vas je idealno mesto poznato po živoj muzici, ljubaznim meštanima i ulicama za šetnju. Uz dobru hranu i neobavezno ćaskanje sa ljudima, imaćete u ovom gradu sve što vam je potrebno.

 

 

Vaga - Nju Orleans, Luzijana

U životu je najvažnije postići ravnotežu, a stabilne Vage će to učiniti odabranom destinacijom za penzionisanje. Vi ste tip koji želi da izbalansira između prirode i grada pa ćete se najbolje snaći u takvoj sredini gde imate i pristup prirodi, ali želite i modernu scenu. Njuorleans je mešavina kultura i ljudi tako da svako može pronaći u njemu ponešto. 

 

 

Škorpija - Medeljin, Kolumbija

Oprezna priroda Škorpije nekad ume da bude pogrešno shvaćena. Zato tražite lokaciju za penziju gde u potpunosti možete da uživate sami sa sobom. Ovaj grad vam pruža mogućost da zađete na farme cveća i uživate u rezervatima orhideja. Medeljin je pravi dragulj i otkrovenje za penzionere zbog svoje misterije i šarma koje poseduje.

 

 

Strelac - Tokio, Japan

Za vas je pravi izazov pronaći mesto gde ćete se skrasiti, ali koje već niste istražili. Vaši penzionerski dani neće se verovatno mnogo razlikovati nego što je to slučaj sada, upuštaćete se u razne avanture, uživati sa prijateljima i porodicom, ali biće vam potrebno mesto negde blizu aerodroma odakle možete svuda. Idealan je mali stan za vas, dovoljno da sve tu stane, a da možete odatle otići kada god hoćete i gde god hoćete. 

 

 

Jarac - Dolina Napa, Kalifornija

Od svih znakova poznati radoholičari Jarčevi uštedeće najviše, ali neće bacati novac na skupocena mesta i stanove već će želeti samo da kupe svoj mir i privatnost. Prekrasan pogled na planine, i svetski poznati vinogradi je idealna destinacija za vaše penzionisanje i mesto vredno svakog dinara. 

 

 

Vodolija - Seul, Južna Koreja

Vodolije su inovativni tipovi i teško da će ih zadovoljiti plaže i zemlje vina gde najčešće žive snobovi. Radije se odlučuju za destinacije gde napreduju inovacije i društvene veze poput Seula u Južnoj Koreji. Ovo je postao jedan od najmodernijih gradova širom sveta sa mešavinom kultura i moderne tehnologije. Pun je dešavanja , uzbudljivih hobija i društvenih krugova, pa vam nikada neće biti dosadno.

 

 

Ribe - Portland, Mejn

Strastvene Ribe sa velikom kreativnošću i poznate kao sanjari, maštaju o povlačenju negde pored vode. Imaju potrebu za romantikom i postoji li bolje mesto od prelepog Mejna? Mnogo kafića, lepih mesta za izlazak, ali i predivnog pogleda na okean čini ovo mesto idealnim za vodeni znak zodijaka, kada bude planirao penziju.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)