Horoskop

PRIPAZITE SE NJIHOVOG BRITKOG JEZIKA, ovi horoskopski znaci uvek pucaju tamo gde ste najtanji! Oni su bez dlake na jeziku

Pojedine znake zodijaka karakteriše to da ne prezaju ni od čega da osobama oko sebe saspu sve u lice, i to bez obzira na posledice.

10.08.2022 07:00

PRIPAZITE SE NJIHOVOG BRITKOG JEZIKA, ovi horoskopski znaci uvek pucaju tamo gde ste najtanji! Oni su bez dlake na jeziku
pexels.com

Način na koji će vam druge osobe saopštiti nešto jeste veoma važan jer ako o tome ne bismo razmišljali, bilo bi nas briga za osećanja drugih i da li smo ih povredili nečim izrečenim. Taktičnost je veoma važna u svim odnosima i ljudi će ponekad radije prihvatiti nešto ukoliko pronađete pravi način da im to saopštite. Ipak, astrologija prepoznaje određene znakove koji baš mnogo i ne mare za druge i kojima je komunikacija "bez dlake na jeziku" uobičajena. Evo koji znaci Zodijaka nemaju takta u komunikaciji.

Strelac

Otvorenog uma, ali često jezika bržeg od mozga. Strelčevi ponekad, želeći da budu iskreni, mogu biti grubi. Njihova iskrenost može biti okrutna za one koji nisu navikli na taj način komunikacije. U želji da se povežu ili saopšte ono što zaista misle, deluju hladno i odbojno i često druga strana može pogrešno da protumači njihovu nameru. Ipak, pozitivna stvar u tome da stidljivije znakove strelčevski nastup podstakne da budu ekstrovertniji i da opuštenije pričaju o onome što ih opterećuje.

Ovan

Možda će nekima delovati kao beskrupulozne osobe, ali ovnovi ne oklevaju da iznesu svoje mišljenje javno, kakvo god ono bilo. Ne interesuje ih da li njihov stav smeta nekome i da li se on slaže sa drugima, pa ne prezaju čak ni od uvreda. Oni se čvrsto drže svojih uverenja i ne libe se da ih iznose u svakoj pogodnoj prilici, bez obzira na to da li neko želi to da sluša ili ne.

Škorpija

Škorpije pucaju tamo gde najviše boli. Sve ono što drugi misle i dvoume se da kažu škorpioni bez problema iznose na videlo i ne ustručavaju se da kažu ono što zaista misle. Možda njihova preterana iskrenost na prvi pogled izgleda kao bezobzirnost, ali njihove namere nisu loše, što mnogi kasnije brzo shvate i koriste to za svoj boljitak.

Devica

Vrhunski su kritičari i po mišljenju mnogih predstavljaju osobe bez "dlaka na jeziku". Ipak, činjenica je da je sve to sa dobrom namerom i jer žele da pomognu svojim komentarima. Pritom, pripadnici ovog znaka deluju netaktično i mogu vas čak uvrediti svojim surovim zaključcima i ocenama, iako se iza toga zapravo krije samo iskrenost. Njihove kritike su upućene u svrhu boljitka i napredovanja na svim poljima. Žele da budete uspešniji i srećniji pa smatraju da treba da vam kažu šta to ne valja i šta misle konkretno o nekoj situaciji.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)