Horoskop

ZA KRAJ 2022. SPREMA SE HAOTIČNA EKSPLOZIJA! Čak 4 planete idu retrogradno, ove osobe posebno treba da se pripaze, biće pojačana žeđ za intimnim odnosima!

Od borbe na poslu i suočavanja sa raznim problemima u međuljudskim odnosima, retrogradno kretanje Marsa, Neptuna, Merkura i Urana može dosta toga da pokvari, ali postoji način da iz te situacije izađemo i kao pobednici.

02.12.2022 09:34

ZA KRAJ 2022. SPREMA SE HAOTIČNA EKSPLOZIJA! Čak 4 planete idu retrogradno, ove osobe posebno treba da se pripaze, biće pojačana žeđ za intimnim odnosima!
shutterstock.com

Četiri planete će tokom decembra biti retrogradne, pa astrolozi najavljuju da ste treba pripremiti za "oluju" koja stiže u narednim danima, pre svega zbog činjenice da će se mnogima od nas vraćati stvari iz prošlosti koje bi mogle i da nas progone. Kada je planeta retrogradna, to znači da izgleda kao da se kreće unazad dok je Zemlja na putu pored nje, a takvo kretanje može pokvariti mnoge stvari u našem životu. 

Mars - planeta strasti, rata i seksualnosti

Retrogradni Mars počeo je 30. oktobra i trajaće do 12. januara. Prema astrologu Kajlu Tomasu, retrogradni Mars će najviše uticati na hrabrost, seksualni nagon, želju i agresiju i pojačati sva "takmičenja i sukobe", piše Dejli mejl.

- On čini da se osećamo iscrpljeno, frustrirano, ljuto i poraženo, a ponekad se ljudi osećaju posebno agresivno, spremni za bilo kakav konflikt ili bitku - kaže taj astrolog i napominje da kod mnogih može da bude izražena i hiperseksualnost. 

shutterstock.com

Kod mnogih može biti izražena hiperseksualnost poručuju astrolozi

Merkur - planeta komunikacije i trgovine

Retrogradni Merkur počeće 29. decembra, a trajaće do 18. januara. Ta planeta može izazvati probleme na polju tehnologije i komunikacije, pa je važno zaobići potpisivanje bilo kakvih papira, sporazuma, ali i započinjati veza, i ljubavnih i poslovnih. Astrolog napominje da kada se Merkur vrati u normalnu orbitu, shvatićete da to nije bilo ono što ste želeli.

Neptun - planeta iluzije, misterije, duhovnosti

Retrogradni Neptun trebalo bi da počne 3. decembra i traje do 24. marta. Tokom vladavine te planete moguće je da ćete imati intenzivnije snove. Mogu se javiti i mračne vibracije i posebno treba biti oprezan sa obmanama. Međutim, ta energija može se usmeriti na pozitivna sredstva jer može doneti pravu srećnu zajednicu sa srodnom dušom.

Uran - transformacija, sloboda i promene

Uran je retrogradan od 24. avgusta, a završiće se 22. januara. Šokovi i iznenađenja u decembru nisu nemogući jer je tada ta planeta na vrhuncu svog retrogradnog kretanja. Iako će mnoge stvari delovati haotično, to bi moglo da nas tera da idemo napred. Ona gura ljude da pronalaze nove načine za rast i rešavanje problema kolektiva. 

freepik

Mogi bi u ovom periodu mogli da budu naterani da rade na sebi i svom poslovnom razvoju

Strpljenje za mnoge na testu

Astrološkinja Jasmin Boland, takođe napominje da se treba pripremiti za turbulentan period i da je neophodno čuvati se konfuzije, radikalnih promena i pogrešnih poruka dok pomenute četiri planete prolaze pored Zemlje.

- Strpljenje će nam u ovom periodu biti na testu zbog nekih starih argumenata koji se javljaju tako da će mozak biti "pomešan" - napominje Bolandova. 

Prilika da se ponovo razmisli

Iz ovog perioda može se dosta toga naučiti, proanalizirati i ponovo razmisliti. Treba pronaći zahvalnost u srcu za ono što imamo u životu, savetuju astrolozi. Ako neko želi da se vrati u prošlost i prošle veze, ovde ima prednost, dok oni koji su raskrstili sa tim i krenuli dalje treba da cene sadašnji trenutak.

Protiv retrogradnih planeta astrolozi savetuju da se treba boriti tako što se treba prepustiti, ne paničiti i nastaviti normalnim tokom života, kao i dosad. Važno je dobro se odmoriti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)