Horoskop

IZABERITE BOJU ZA VAŠ DOM PO HOROSKOPSKOM ZNAKU! Oni se samo u ovakvim prostorijama osećaju spokojno

Ako ste spremni da promenite izgled dnevne sobe, astrološkinja Loren Eš vam daje savet za koju boju da se odlučite.

18.11.2022 21:01

IZABERITE BOJU ZA VAŠ DOM PO HOROSKOPSKOM ZNAKU! Oni se samo u ovakvim prostorijama osećaju spokojno
Foto: Shutterstock

U procesu ste renoviranja stana i želite da prekrečite dnevnu sobu, a kroz glavu vam se vrzma milion nekih ideja i neodlučni ste šta da uradite. Sigurno je da je dnevna soba posebno mesto gde provodimo većinu vremena, pa bi zato trebalo da oslikava neku našu ličnost više nego što bi trebalo da pratimo trendove na mrežama. Loren Eš je atsrološkinja koja za Best lajf magazin daje najbolje savete kako da svaki znak Zodijaka svoju ličnost pretoči na zidove svoje sobe.

Ovan

Ovnovi su zabavni i spontani i vole da rizikuju. Smatraju velikim izazovom pokušaj okoline da umanji njihove sposobnosti, a beskrajna energija je ono što ih čini uspešnim. Međutim, kada je u pitanju odmor, njima je najomiljenija boja crvena. To je simbol njihove vatrene ličnosti i boja moći. Iako im odgovara svaka nijansa te boje, tamno kestenjasta će im najviše odgovarati za dizajn sobe. 

Bik

Romantični Bikovi su posebni kada je u pitanju lični stil i ukus i ne prate trendove po svaku cenu, već se drže onoga što im odgovara. Kao zemljani znak vole da dele vezu sa prirodom, zato se odlučuju za zelenu boju mahovine kako bi uneli dašak prirode u svoj dom. Zelena boja predstavlja obilje i sreću, što je u skladu sa prirodom tog znaka koji je popustljiv. Ta boja pomoći će im da se osećaju smireno i fokusirano.

Blizanci

Oni su po prirodi zabavni i živahni i ne drže se striktno nekih ustaljenih obrazaca kao drugi, već vole da isprobavaju nove stvari i da istraže svet. Idealna boja za njihovu dnevnu sobu bila bi žuta jer ona oslikava njihovu sunčanu i veselu auru. Možda ta boja ne izgleda nešto posebno u prvi mah, ali Blizanci znaju da preuzmu rizik i izvuku najbolje iz toga.

Rak

Najbolje mesto za ovaj znak je upravo dom. Kao osoba koja najviše brine o potrebama drugih, nekada joj je potrebno vreme za sebe. Nije joj potrebno da slepo prati trendove, već da prepozna ono što u njima leži. Najbolji izbor je svetlo ružičasta boja koja će uneti malu dozu samoljublja koja im je potrebna. Ta boja će ih podsetiti da nekada malo treba misliti i na sebe.

Lav

Lavovi su veoma srdačni po prirodi i šire pozitivnu energiju, zbog čega ih drugi vole. Način na koji privlače pažnju ostavlja ljude oko njih bez teksta. Bilo koja boja ih može savršeno definisati, međutim, ljubičasta prikazuje njihovu kraljevku stranu. Tako posmatraju i svoj dom, a taj ton će začiniti njihov lični stil i dati ozbiljniju notu.

Devica

Pedantni i pragmatični po prirodi imaju odličnu samokontrolu i vole da donose odluke koje su pažljivo razmotrene, a ne impulsivno donete. Što se dizajna sobe tiče, nisu previše opterećeni koliko i kako će novac potrošiti na to. Bež zidovi možda nekima deluju dosadno, ali ta boja omogućava da menjaju nameštaj onoliko koliko žele.

Vaga

Iako je znak koji važi za najuravnoteženiji i najpošteniji, Vaga voli da izgleda dobro i glamurozno, pa ni dom izuzet od tih kriterijuma. Iako bi možda ružičasta bila boja koja ih najbolje opisuje, pripadnici ovog znaka se mogu odlučiti i za boju toplog zlata koja se savršeno uklapa u njihov šarm, eleganciju i sofisticiranost. To će ih uveriti da se ulaganje u sebe isplati.

Škorpija

Iako na površini izgledaju kao hladne osobe, Škorpije su veoma strastvene i odlikuju ih snažne emocije. Nekada se osećaju kao da ih niko ne razume. Umesto da se bori protiv svoje nekada mračne i misteriozne strane, veruje se da oni nekad treba da prigrle tu svoju prirodu i zidove ofarbaju u crno.  

Strelac

Strelčevi su nestalni i iako važi mišljenje da su im prioritet putovanja, oni se mogu usidriti u nekom mestu ili uz osobu koja im se dopada. Kada se negde zaustave, važno je da imaju slobodu da se izraze. To mogu učiniti krečenjem sobe u narandžastu boju koja predstavlja pozitivnost i odlučnost da prihvataju nova poglavlja u životu.

Jarac

Po prirodi radoholičari, Jarčevi imaju mogućnost da vide širu sliku u svemu. Sjajne su vođe, ali su i rezervisaniji u svojim izborima. Ne dozvoljavaju da tuđa mišljenja i kritike menjaju njihov put ka ciljevima. Kao neko ko voli klasiku, najbolji izbor za dizajn njihove sobe jeste siva boja koja upotpunjava svaki stil, a daće im i motivaciju za obavljanje poslova.

Vodolija

Ovaj znak razmišlja drugačije od svih i svi se dive njegovoj sposobnosti da bude otvoren. Ipak, za njih se vezuje i osetljiva strana ličnosti. Vodolije često osete nepravdu mnogo jače nego drugi. Zato je važno da njihov dom deluje opuštajuće, a boja lavande je odlično rešenje da se ušuškaju u toplini svoje sobe, gde će osetiti smirenost.

Ribe

Po prirodi su sentimentalne i slatke, pa im je važno da se izraze kroz dekor i izgled doma. Njihova umetnička strana im omogućava da eksperimentišu na razne načine, pa se ne plaše da će neke boje izaći iz mode jer su uvek spremni da preuzmu rizik za nove prjekte. Najbitnije im je da stvore prostor koji izgleda kao svet za sebe. Plavozelena boja je mirna i promoviše spokojstvo i unutrašnji sklad. Uz nju će Ribe i lakše upasti u sanjarenje.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)