Zanimljivosti TRUDNA PEVAČICA IZAŠLA NA BINU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pogledajte video zbog kog je reagovalo na milione ljudi, gledali su je u neverici! (VIDEO) 22:11
Roditeljstvo MAMA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA, PA UBRZO SAZNALA NEŠTO ZAPANJUJUĆE! Za nju je to bio najveći blagoslov, ali mnogi su je dočekali na nož! (VIDEO) 18:50
Zanimljivosti MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"! 16:31
Roditeljstvo NAKON 23 GODINE JE OSTALA TRUDNA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Nećete verovati kako je nagrađena za svu muku 07:16
Roditeljstvo MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SREĆNE VESTI - OBRATILA SE I SVEKRVI, POZNATOJ GLUMICI: "Najdraža naša baka Ljilja!" (FOTO) 22:00
Odrasli NISAM ZNALA DA SAM TRUDNA DOK MEĐU NOGAMA NISAM UGLEDALA GLAVU: Bila je uplašena, ali rodila je zdravu bebicu Aleksandru 15:23
Vesti PRIŠLA MI JE ŽENA NA PLAŽI I UPERILA PRSTOM U OŽILJAK NA STOMAKU: "Ja svoje krijem, a ti to tako javno pokazuješ!" 13:49
Zanimljivosti SA STOMAKOM DO ZUBA SELA JE NA DŽET SKI: Trudna glumica šokirala sve na plaži - ništa je nije moglo zaustaviti! 14:30
Vesti IZGUBILA BEBU U DEVETOM MESECU, SADA SE NA NJENOJ ĆERKI POJAVIO "ZNAK" I TO NA TRI MESTA: Marija sve podelila! 08:30
Zanimljivosti EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ PRED POROĐAJ: U minijaturnoj haljini pokazala brutalne noge! (FOTO) 15:00
Brak i veze UPOZNALA JE DEČKA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Na četvrtom viđenju krenule joj kontrakcije, a on je uradio ŠOK STVAR (VIDEO) 08:40
Roditeljstvo PAR MESECI IH DELI, ALI OVI BLIZANCI SU ZAPRAVO UJACI MOME SINU: Mama i ja smo bile trudne u isto vreme! (VIDEO) 19:20