Ispovesti DO 19. GODINE JE BILA 7 PUTA TRUDNA: "Svi mi govore da bih trebalo da se stidim, sve sam izgubila" 10:01
Roditeljstvo DEKA I BAKA SU ZANEMELI NAKON UNUKINIH REČI: Samo su je gledali, a onda su potekle suze i nije mogla da ih smiri! (VIDEO) 10:00
Roditeljstvo SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo MAMA PRED POROĐAJ OBJAVILA SNIMAK BEBINE ZAIGRANOSTI U STOMAKU! Scena je otopila srca mnogih i naterala suze na oči ženama! 14:02
Zanimljivosti SESTRE BLIZNAKINJE UDALE SU SE ZA BRAĆU BLIZANCE: Uprkos upozorenju lekara ostale su trudne u isto vreme, šok je usledio kad su se bebe rodile! (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo EMOTIVNA SCENA KOJA DIRA U SRCE: Dok su sedele u kolima devojka je otkrila sestri veliku tajnu, suze su se slivale niz njeno lice (VIDEO) 16:01
Ispovesti KAD SE FILIP POJAVI U PARKU S BEBOM SVI MISLE DA MU JE UNUK: Posle troje odraslih sinova četvrto dete je dobio u sedmoj deceniji! (FOTO+VIDEO) 19:00
Zanimljivosti OVA ŽENA ZAVISNA JE OD KONZUMIRANJA BEBI PUDERA: Ona ga ne korisiti na telu, VEĆ GA JEDE! (VIDEO) 19:00
Vežbanje U 6. MESECU TRUDNOĆE DIŽE TEGOVE, RADI ZGIBOVE I SKLEKOVE KAO OD ŠALE: Ova žena nosi blizance, ljudi su u neverici kad uđe u teretanu i počne da vežba! (VIDEO) 10:01
Roditeljstvo „PORODILA SAM SE ZA SAMO 40 SEKUNDI“: Planirala je da ide na epidural, a onda ju je iznenadio Fergusonov refleks i ubrzo je držala bebu u naručju (FOTO) 09:00
Odrasli AKO STE MLAĐI BRAT ILI SESTRA IMATE RIZIK OD OVOG OBOLJENJA: Švedski naučnici tokom istraživanja došli su do šokantnog saznanja! 11:00
Telo EMA JE SMRŠALA 30 KG, A SVAKOG DANA JEDE ČOKOLADU: Ovo je njen režim ishrane zahvaljujući kom izgleda kao manekenka (FOTO) 09:00