Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 21:45
Foto dana Glumica Šarlot Doson ovako se spremila za Noć veštica, a kako se vama sviđa njena ideja? 14:38
Roditeljstvo OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO) 15:35
Odrasli LEKARI SU MISLILI DA IMAM OGROMAN TUMOR NA MATERICI, A PRAVA DIJAGNOZA JE BILA ŠOK! Svi se pitaju kako je ovo moguće 11:40
Ispovesti ZAPOČELA SAM AFERU SA OŽENJENIM ŠEFOM! Počelo je kao flert, ali jedno veče je sve promenilo i sad sam saznala nešto što bi moglo da bude KOBNO! 23:15
Vesti BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO) 18:40
Odrasli ISTINA O CIMETU KOJU MALO KO ZNA: Može biti veoma opasan, ove grupe ljudi ne smeju ni da ga pomirišu! 12:05
Brak i veze TORTA JE TREBALO DA OTKRIJE POL BEBE, ali kada su je zasekli iz nje je nešto iscurilo! On je zabezeknuto gledao, a onda se začuo vrisak i krenule su suze! (VIDEO) 16:30
Roditeljstvo MARIJA JE PRIHVATILA SUDBINU, ALI JE ONDA U 46. IZNENADA ZATRUDNELA! Pevačica je odustala, međutim, univerzum je za nju imao drugačiji plan! 10:30
Roditeljstvo MOJA BEBA MISLI DA JE I DALJE U STOMAKU: Hit snimak devojčice otopiće vam srce, evo šta radi (VIDEO) 08:45
Odrasli PRVI SIMPTOM RAKA JAJNIKA! Nema žene koja bi pomislila da ovaj znak govori o opakoj bolesti, a priča jedne Britanke će vas naježiti! 16:31