Roditeljstvo MAMA I TATA SU SAOPŠTILI ĆERKI DA ĆE DOBITI BRATA ILI SESTRU: Ovakvu njenu reakciju nisu mogli ni da zamisle! (VIDEO) 09:50
Ispovesti "GODINU DANA SAM POKUŠAVALA DA ZATRUDNIM": Posle vrele noći sa poznanikom našla se u velikoj dilemi 19:31
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDA SANJA KUŽET U PETOM MESECU TRUDNOĆE: O njenom stajlingu bruje mreže, haljinica nikad kraća (FOTO) 17:10
Brak i veze "TRUDNA SAM, ALI DETE NIJE OD MOG PARTNERA": Dečko je slušao šokantan razgovor svoje devojke, a onda je isplivala neverovatna istina! 19:40
Roditeljstvo RODILA JE DVOJE DECE ZA 6 MESECI: Lekari šokirani ovi slučajem, Džesika tvrdi da je ostala trudna tokom trudnoće (VIDEO) 14:00
Zanimljivosti SONJA JE GODINAMA POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA: Sada je progovorila o detaljima borbe, a put nije bio nimalo lak (FOTO) 19:21
Roditeljstvo TINEJDŽERKA NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: "Porodila sam se na podu kupatila, tata mi je pomogao!" (FOTO) 10:10
Zanimljivosti SVETLANA GRUBOR U IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Fanovi ne prestaju da pričaju o njenim čarapama! (FOTO) 17:20
Ispovesti PREVARILA JE PARTNERA I OSTALA TRUDNA, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOM DETETU: " Osećala sam krivicu ali i uživala u odnosu" (FOTO) 20:57
Ispovesti DEČKO I JA SMO REŠILI DA UKLJUČIMO I MOJU NAJBOLJU DRUGARICU U INTIMNI ODNOS: Ono što se desilo posle toga promenilo nam je život iz korena 20:00
Roditeljstvo MAMA JE NA NEOBIČAN NAČIN SAOPŠTILA DECI DA JE TRUDNA: Dirljiva scena starijih mališana naterala je suze na oči svima na mrežama! (VIDEO) 17:00
Odrasli STRES KAO PREPREKA ZA ŽELJENU TRUDNOĆU: Nova istraživanja pokazala upozoravajuće podatke o zdravlju žena (FOTO) 16:00