Vežbanje U REKORDNOM ROKU JE SMRŠALA POSLE TRUDNOĆE PA PROZVALA DRUGE ŽENE: "Deset dana pred porođaj bila sam u teretani, nema izgovora za gojaznost!" (FOTO+VIDEO) 17:01
Odrasli OVE TABLETE MOGU DA BUDU OPASNE ZA DEVOJKE: Studija baca novo svetlo na vezu između kontraceptivnih pilula i depresije 13:00
Roditeljstvo "Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO) 18:02
Roditeljstvo NEPOZNATA TRUDNICA GA JE PRESRELA NA ULICI REKAVŠI DA ČEKA NJEGOVO DETE: O potezu ovog muškarca svi govore, niko nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO) 15:00
Ispovesti PRIJATELJI NJENOG SUPRUGA SU DOŠLI NA VEČERU, A ONDA JE STRAŠNA TAJNA SLUČAJANO OTKRIVENA: "Svih ovih godina skrivao je to od mene!" 19:00
Vežbanje SA TEK ROĐENOM BEBOM ODLAZI NA TRENINGE U TERETANU: Ova žena izazvala je veliku pažnju javnosti, evo šta joj poručuju druge majke (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo ĆERKA JOJ JE DALA DUKS, A ONDA JE UGLEDALA JEDAN DETALJ NA NJEMU: Par sekundi kasnije svi su plakali zbog porodičnog otkrića (FOTO+VIDEO) 14:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Roditeljstvo UNUKA JE SVOJOJ BAKI SAOPŠTILA VESTI KOJE SU JE DOVELE DO SUZA: Sve je bilo spakovano u jednoj kutiji, žena je gledala u nju ne mogavši da sakrije emocije (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti DUBRAVKA MIJATOVIĆ SKRIVALA TRUDNOĆU NA SNIMANJU: Glumica je satima bila na setu, a niko nije ni primetio šta se dešava (FOTO) 15:00
Brak i veze BILO JE TO NAJEMOTIVNIJE VENČANJE KOJE JE RASPLAKALO CEO SVET: Mlada je sada otkrila šta se desilo posle ceremonije, sve je bila brutalna laž! (VIDEO) 12:02
Brak i veze ŽELELA JE DA OTKRIJE POL BEBE, A ONDA SE BESNO OKRENULA I OTIŠLA: O reakciji ove trudnice svi govore, da li je preterala? (VIDEO) 14:00