Strast NAKON JEDNE NOĆI PUNE STRASTI DOŠLA JE DO ŠOK OTKRIĆA: Njegove reči su je potpuno paralisale, ovome se nije nadala (FOTO) 20:00
Odrasli GUŠILA SE I GUBILA DAH NA STEPENICAMA ZBOG TEŽINE: Njena priča tera suze na oči, a onda je rekla dosta i postala inspiracija za druge (FOTO+VIDEO) 17:00
Roditeljstvo ULOGA OCA TOKOM DOJENJA I SPAVANJA BEBA JE KLJUČNA: Ovaj pristup novorođenčetu je od velikog značaja, pogledajte šta kaže najnovija studija! 13:00
Roditeljstvo MOJI BLIZANCI DELE SVE OSIM ROĐENDANA: Priča o dečaku i devojčici obišla svet, a pogledajte zašto su tako posebni! (FOTO) 10:00
Brak i veze UDALA SE, ALI ONDA NIJE MOGLA DA POLJUBI SUPRUGA: Mislila je da ga voli, čekali su bebu a ona se zapitala da li je napravila pravi izbor bračnog partnera (FOTO/VIDEO) 18:00
Roditeljstvo OVO SU NAJBOLJE GODINE ZA TRUDNOĆU: Studija napokon otkrila kada je vreme za bebu i bezbrižniju trudnoću (FOTO) 13:00
Brak i veze DEVOJČICA JE SAZNALA DA ĆE DOBITI BRATA, A KADA JE DOŠLA U PORODILIŠE USLEDILA JE DRAMA: Čulo se samo jecanje i cika, ovome se niko nije nadao (VIDEO) 11:19
Roditeljstvo RODITELJI SU MU SAOPŠTILI VESTI KOJE SU GA POTPUNO SLOMILE: Dečka je otkrio porodičnu tajnu i zajecao, jedna fotografija sve je promenila (VIDEO) 10:48
Odrasli ŠOKANTNO OTKRIĆE, GRUDI RASTU I NAKON DVADESETE GODINE: Jedan od razloga za to će vas zapanjiti! 13:01
Brak i veze NAKON ŠTO SAM ZATRUDNELA DEČKO MI JE SAOPŠTIO ŠOK TAJNU: Godinama je ubeđivao da hoće porodicu krijući od nje svoje prave namere (FOTO) 20:01
Kuce PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo SNIMILI SU BEBU ULTRAZVUKOM, A ONDA ZANEMELI OD ŠOKA! I lekari u čudu: Da li je moguće da to radi dete od samo 15 nedelja?! (VIDEO) 08:06