Roditeljstvo RODILA JE DVOJE DECE ZA 6 MESECI: Lekari šokirani ovi slučajem, Džesika tvrdi da je ostala trudna tokom trudnoće (VIDEO) 15:00
Zanimljivosti SONJA JE GODINAMA POKUŠAVALA DA OSTANE TRUDNA: Sada je progovorila o detaljima borbe, a put nije bio nimalo lak (FOTO) 20:21
Roditeljstvo TINEJDŽERKA NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: "Porodila sam se na podu kupatila, tata mi je pomogao!" (FOTO) 11:10
Zanimljivosti SVETLANA GRUBOR U IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Fanovi ne prestaju da pričaju o njenim čarapama! (FOTO) 18:20
Ispovesti PREVARILA JE PARTNERA I OSTALA TRUDNA, SADA NE ZNA KO JE OTAC NJENOM DETETU: " Osećala sam krivicu ali i uživala u odnosu" (FOTO) 21:57
Ispovesti DEČKO I JA SMO REŠILI DA UKLJUČIMO I MOJU NAJBOLJU DRUGARICU U INTIMNI ODNOS: Ono što se desilo posle toga promenilo nam je život iz korena 21:00
Roditeljstvo MAMA JE NA NEOBIČAN NAČIN SAOPŠTILA DECI DA JE TRUDNA: Dirljiva scena starijih mališana naterala je suze na oči svima na mrežama! (VIDEO) 18:00
Odrasli STRES KAO PREPREKA ZA ŽELJENU TRUDNOĆU: Nova istraživanja pokazala upozoravajuće podatke o zdravlju žena (FOTO) 17:00
Brak i veze BILA JE RAZDVOJENA OD SUPRUGA 7 MESECI TOKOM TRUDNOĆE: Tik pred porođaj saznala je vesti o svom vojniku zbog koje ceo internet plače (VIDEO) 19:02
Ispovesti PRESELILA SE U KUĆU SVOG DEČKA DOK JE ON NA KOLEDŽU: Sad je trudna ali ne zna ko je otac njenog deteta jer je imala odnose i sa budućim svekrom! (FOTO) 22:00
Roditeljstvo PROSLAVA OTKRIVANJA POLA DETETA PRERASLA U NEŠTO DRUGO: Porodica i prijatelji ostali zapanjeni otkrićem buduće mame i tate! 11:02
Vežbanje "IZNENADILA ME TRUDNOĆA U 40. GODINI": Srpska olimpijka otvoreno o brutalnosti takmičenja u bodibildingu (FOTO+VIDEO) 19:01