Ispovesti ŽIVIM U ISTOJ KUĆI SA BIVŠIM MUŽEM - KOJI IMA NOVU DEVOJKU: Radi se o mojoj drugarici i sad moram da ih gledam zajedno! 14:08
Ispovesti PREVARIO ME JE, SAD NEK PATI: Pre 10 godina je posrnuo, a supruga mu sad uskraćuje ono najdraže! 22:00
Ispovesti SUPRUGA MILIONERA ŽIVI GORE OD SVAKE OD NAS: "Mužu plaćam kiriju, računa mi svaki dinar, a on ga živi kao da je samac!" 18:45
Ispovesti MUVALA MI JE MUŽA I SLALA MU GOLE FOTOGRAFIJE: Kad je saznala za to šta prijateljica radi, usledila je brutalna osveta 18:00
Ispovesti HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos! 22:00
Ispovesti ZA PRVI DEJT JE NARUČILA SALATU I OSTALA BEZ DEČKA: Mislila je da je ostavila dobar utisak, a onda je dobila odgovor o kome i dalje bruje sve mreže! (FOTO) 15:35
Ispovesti TOKOM NAŠE VEZE SPAVALA JE SA BROJNIM MUŠKARCIMA, A MENE ODBIJA: Nakon 5 godina usledio je obrt kakvom se nije nadao 21:30
Ispovesti ŽELEO JE DA IZNENADI SUPRUGU I IZVEDE JE POSLE POSLA: Kada je video ko je dočekuje, zaledio se na mestu! 22:00
Ispovesti ZARAĐUJEM VIŠE OD 11.000 EVRA MESEČNO, MUŠKARCI MI PLAĆAJU DA IM OVO RADIM: Ona smatra to normalnim i savetuje druge devojke da učine isto(VIDEO) 21:57
Ispovesti SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA, UŠAO SAM U SOBU I ZATEKAO ŠOK SCENU: Ono što je video u svom krevetu potpuno ga je izbezumilo! (FOTO) 21:22
Ispovesti SVI SU OČEKIVALI OD MENE DA ZATRUDNIM ODMAH POSLE UDAJE, SAD SE KAJEM: Ispovest udate žene o kojoj svi pričaju (FOTO) 19:40
Strast ON ODRŽAVA PARARELNU VEZU SA 7 DEVOJAKA, A TRAŽI JOŠ: Pravila za nove dame koje ulaze u odnos su bizarna! (FOTO+VIDEO) 13:00