Strast DEVOJKA ME OSTAVILA JER SAM PREVIŠE OBDAREN: Muškarac na mukama, potražio pomoć stručnjaka 20:00
Strast PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!" 19:00
Ispovesti LJUBAVNIK MI JE REKAO DA ĆE OSTAVITI SUPRUGU AKO I JA OSTAVIM MUŽA, I JA SAM MU POVEROVALA: Taj muškarac mi je već drugi put upropastio život! 19:15
Ispovesti "STAN MU JE BIO NEUREDAN, ON JE BIO NAPADAN, A JEDNA NJEGOVA NAVIKA ME JE ZGROZILA": Devojka podelila iskustvo sa prvog sastanka (FOTO) 19:01
Ispovesti NAKON SMRTI SUPRUGE UPOZNAO JE NEVEROVATNU ŽENU: Sve je delovalo idilično, a onda su počeli problemi koje nije mogao ni da zamisli! (FOTO) 18:01
Ispovesti "MOJA VERENICA JE JEDINA ŽENA SA KOJOM SAM IKAD BIO, ALI ONDA SAM POKLEKAO": Drugari su ga izazvali da pre braka bude sa još nekim, a ono što je on uradio ostavilo je sve u šoku! 20:18
Ispovesti OTAC IZBRISAO DECU IZ TESTAMENTA: "Znam na šta su potrošili nasledstvo od majke, moje neće tako!" 20:10
Ispovesti ISPOVEST MUŠKARCA KOJI NE PREZA NI OD ČEGA: "Uništio sam 8 brakova i ne planiram da se zaustavim!" 20:55
Ispovesti POSTAĆEMO RODITELJI U ČETRDESETOJ NAKON NEUSPELE VANTELESNE OPLODNJE: Posle lepih vesti usledile su informacije koje su ih potpuno slomile 16:20
Ispovesti "REKLA SAM MUŽU DA UNAJMIMO ČISTAČICU, NIJE HTEO NI DA ČUJE": Žena povukla potez posle kog njen suprug nije mogao da dođe sebi od šoka! 19:40
Ispovesti ZAVRŠILA SAM U KREVETU SA OŽENJENIM KOMŠIJOM: Nakon strastvene noći saznala je surovu istinu (FOTO) 20:30
Ispovesti SA SESTROM SU ME RAZVOJILI NA ROĐENJU: Zbog greške u papirima, on je završio u bogatoj porodici, a njena sudbina će vas rasplakati 17:20