Ispovesti ZARAĐUJEM VIŠE OD 11.000 EVRA MESEČNO, MUŠKARCI MI PLAĆAJU DA IM OVO RADIM: Ona smatra to normalnim i savetuje druge devojke da učine isto(VIDEO) 21:57
Ispovesti SUMNJAO SAM DA ME ŽENA VARA, UŠAO SAM U SOBU I ZATEKAO ŠOK SCENU: Ono što je video u svom krevetu potpuno ga je izbezumilo! (FOTO) 21:22
Ispovesti SVI SU OČEKIVALI OD MENE DA ZATRUDNIM ODMAH POSLE UDAJE, SAD SE KAJEM: Ispovest udate žene o kojoj svi pričaju (FOTO) 19:40
Strast ON ODRŽAVA PARARELNU VEZU SA 7 DEVOJAKA, A TRAŽI JOŠ: Pravila za nove dame koje ulaze u odnos su bizarna! (FOTO+VIDEO) 13:00
Ispovesti "PREVARILA SAM MUŽA, SAD ŽELI DA ME GLEDA U KREVETU SA DRUGIM": Nakon bračnih problema, usledila je reakcija koju nije naslutila 21:10
Ispovesti OČEKIVAO SE DOLAZAK MLADENACA, A ONDA JE USLEDILO ŠOK OBAVEŠTENJE: Ovakvom potezu mlade i mladoženje se niko nije nadao, ali poklone nisu vratili! (FOTO) 19:20
Strast ISPOVEST ZAVISNIKA OD INTIMNIH ODNOSA: "Spavao sam sa suprugom pet puta dnevno i prevario je sa 300 žena!" 22:00
Brak i veze PORUKA KOJU JE DOBILA NA SAJTU ZA UPOZNAVANJE JU JE ŠOKIRALA: Samo je još falilo da joj plati, nikada ovo neće zaboraviti(VIDEO) 17:00
Ispovesti SVEKRVA MI NE DA SPAVAM SA MUŽEM: Snaja doživljava agoniju,vrhunac je bio kada im je ušla u sobu usred odnosa! 20:30
Strast DEVOJKA ME OSTAVILA JER SAM PREVIŠE OBDAREN: Muškarac na mukama, potražio pomoć stručnjaka 22:00
Strast PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!" 21:00
Ispovesti LJUBAVNIK MI JE REKAO DA ĆE OSTAVITI SUPRUGU AKO I JA OSTAVIM MUŽA, I JA SAM MU POVEROVALA: Taj muškarac mi je već drugi put upropastio život! 21:15