Ispovesti PRE DVE GODINE PRESTALA JE DA UPRAŽNJAVA INTIMNE ODNOSE: "Sad mi svi govore da izgledam bar 10 godina mlađe!" 20:25
Ispovesti ŽENA SAZNALA DA JE NJEN SUPRUG POTROŠIO VIŠE OD 9.000 EVRA NA SKUP DONJI VEŠ I CIPELE ZA DRUGU: "Ništa od toga nije bilo za mene, a ta žena čak i ne postoji!" 21:00
Ispovesti "U BRAKU SMO TEK DVE NEDELJE, A VEĆ ŽELI DA ME VARA": Mlada šokirana mladoženjenim priznanjem 20:54
Ispovesti POZVALI SU NAS NA VENČANJE, A ONDA OSRAMOTILI ZA SVE PARE: Kada su počele da im stižu poruke, u neverici su čitali sramotne reči mladenaca 21:01
Brak i veze SUPRUGA JE OPERISALA LICE, SADA IZBEGAVAM ODNOSE SA NJOM JER IZGLEDA GROZNO: Čovek priznao da mu žena sada liči na vanzemaljca 18:40
Brak i veze "BILA SAM NEVINA DOK NISAM IMALA ODNOSE SA OCEM SVOJE DRUGARICE": Sada hoće da je se reši, ali ona ne vidi problem u njihovoj vezi (FOTO) 21:00
Ispovesti MUŽ ME JE OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE LJUBAVNICE: Kad čujete šta joj je rekao, ostaćete zgranuti! (FOTO) 19:35
Strast "ŽENA MI JE PRIZNALA DA ME VARA, SAD ŽELIM DA JE GLEDAM SA DRUGIM U KREVETU": Ispovest muškarca kojem je preljuba raspalila maštu 20:57
Ispovesti "NEĆU DA BUDEM PRASE SKINUTO S RAŽNJA NA OVAJ DATUM!": Zašto muškarci (ne) znaju šta je ženama najvažnije 19:30
Ispovesti "MOJA ŽENA NE ŽELI DECU, KAŽE DA NEMAMO DOVOLJNO PARA, A TROŠI NA LUKSUZ": Ispovest muškarca koji mašta da postane otac 21:10
Ispovesti "NE DAM ĆERKI SVOJU VENČANICU JER JE DEBLJA OD MENE, UNIŠTIĆE JE": Ispovest jedne majke izazvala je buru 20:11
Ispovesti VEROVALA JE DA JE NAŠLA SAVRŠENOG DEČKA: "Kad mi je priznao sa koliko žena je bio intiman, srušio mi se svet" 20:54