Ispovesti "GODINU DANA SAM POKUŠAVALA DA ZATRUDNIM": Posle vrele noći sa poznanikom našla se u velikoj dilemi 20:31
Ispovesti SPAVALA JE SA SESTRINIM MUŽEM I JOŠ SE NE OSEĆA KRIVOM: "Nisam jedina odgovorna za raspad njihovog braka!" 20:30
Brak i veze ŽENA JE PREVARILA MUŽA, KOLEGA JE REŠIO DA JE RASKRINKA: Zbog razotkrivanja afere tresla se cela firma! 21:35
Strast NJEN BRAK JE ZAPAO U OZBILJNU KRIZU: "Zbog početka menopauze više mi ne padaju na pamet intimni odnosi sa mužem!" 20:10
Ispovesti ŽENE SU GA ODBIJALE NA SVAKOM KORAKU, PA JE UPOZNAO ESKORT DAMU: "To je bila ljubav na prvi pogled, a onda se desio obrt" 21:35
Brak i veze "MUŽ NON-STOP RADI, A JA TE PARE NE VIDIM": Žena postavila jasan uslov, pa izazvala burnu debatu 20:50
Ispovesti UDALA SE ZA 18 GODINA STARIJEG: "Mislila sam da ću mu biti dovoljna, ali sam se gorko prevarila!" 20:10
Brak i veze BILA JOJ JE NAJBOLJA PRIJATELJICA, A ONDA JE OSTALA TRUDNA SA NJENIM OCEM: "Moj tata je stariji od nje 26 godina, ali ona će sve uraditi da se domogne njegovog novca!" (FOTO+VIDEO) 21:32
Ispovesti ZALJUBIO SE U ATRAKTIVNU ZVEZDU ONLIFANSA I ZAKAZAO SVADBU: Ponizila ga je pred svima, a onda je jedna poruka je uzburkala emocije!(FOTO) 21:00
Ispovesti OTAC U PORODIČNOJ KRIZI: "Zvuči surovo, ali jedva čekam da moja deca odrastu, želim da vratim stari život!" 20:30
Strast POBEGLA JE OD DEČKA NASILNIKA: Razočarana i u suzama ušla je u bar, ne sluteći da će se sve promeniti! (FOTO) 22:00
Ispovesti MUŽ JE 10 GODINA ODBIJAO INTIMNOST: Očajna žena pristala je na sve njegove uslove, ali se ovome nije nadala! (FOTO) 21:00