Brak i veze

SUPRUGA JE OPERISALA LICE, SADA IZBEGAVAM ODNOSE SA NJOM JER IZGLEDA GROZNO: Čovek priznao da mu žena sada liči na vanzemaljca

Gašenje svetla u početku je davalo rezulate, a onda je primetila da je izbegava!

16.03.2024 19:40

SUPRUGA JE OPERISALA LICE, SADA IZBEGAVAM ODNOSE SA NJOM JER IZGLEDA GROZNO: Čovek priznao da mu žena sada liči na vanzemaljca
Foto: Shutterstok

Jedan muškarac je podelio svoju priču o tome kako se oseća nakon što je njegova supruga imala plastičnu operaciju lica. Iako je prošlo neko vreme od operacije, njemu je prilično nelagodno, jer ona i dalje izgleda u najmanju ruku “čudno”. Objasnio je da je njegova žena stavila filere u usne, podigla vrat i uklonila masnoću iz obraza.

Svoje emotivne probleme muškarac je podelio na Reditu, gde je objasnio da je njegova žena uradila ovih nekoliko estetskih zahvata, iako je on bio protiv toga. Navodi da je pokušavao da joj udovolji, ali da sada oseća odbojnost prema njoj, a čak je počeo da izbegava intimnost.

Foto: Shuterstock

Žena ne shvata zbog čega je čudan prema njoj

- Moja supruga je imala plastičnu operaciju lica i sada me više ne privlači, izgleda kao vanzemaljac i to je krivica njene porodice. Ona sada izaziva strahopoštovanje kod mene. To me plaši. Prošlo je nekoliko meseci i nekako se osećam nelagodno gledajući je. Očigledno je primetila. Muči me da joj kažem šta je. Pokušao sam da se opravdam da sam samo umoran od posla Ili da sam iscrpljen. Stvarno bilo šta osim istine. Nakon što je primetila promene u mom ponašanju, optužila me je za aferu. Zatražila je da pogleda moj telefon. Otključao sam ga i dao joj ga. Nisam bio zabrinut da će naći nešto, jer nema ničega - rekao je, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Na kraju joj priznao u čemu je pravi problem

Muškarac je opisao kako ga ženin novi izgled asocira na nešto nerealno. Iako je pokušavao da udovolji željama svoje supruge, priznao je da se oseća neprijatno kada treba da je pogleda.

- Nisam bio grub ili brutalno iskren. Samo sam joj rekao da njen novi izgled nije nešto što smatram privlačnim i da sam zbog toga na distanci. Pitala me je da li je to razlog zašto sada uvek gasim svetla prilikom se*sa. Rekao sam da. Ona je počela da plače i rekla da joj je potrebno vreme da bude sama. Pokušao sam da ne kažem ništa. Ne mogu da se nateram da je smatram privlačnom. Još je volim, ali joj je lice sada čudno. Sada izgleda kao plavi vanzemaljac iz "Petog elementa". Iako je pomenula da ode na novu operaciju kojom bi "poništila", ovaj efekat, poslednje što želim je da joj se uništi lice više nego što već jeste. Pitao sam je da li može da mi dozvoli da se polako naviknem na to. Nadam se da ću se svakog dana potruditi da joj pokažem koliko je i dalje poželjna i ona će se potruditi da mi poveruje kada joj kažem da je volim takvu kakva jeste - rekao je na kraju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)