Ispovesti

NIŠLIJKA PREVARILA JAVNOST: Udala se u Americi zbog papira, a kad vidite sa kim je sad pašće vam vilice

Svi su tvrdili da ljubav neće potrajati.

02.05.2024 10:20

NIŠLIJKA PREVARILA JAVNOST: Udala se u Americi zbog papira, a kad vidite sa kim je sad pašće vam vilice
mion bell/instagram

Atraktivnu Nišlijku Mionu Bel šira javnost je upoznala tokom učešća u svetski poznatoj emisiji "Veridba od 90 dana". U ovom pogramu američki državljani imaju 90 dana da se venčaju sa svojim partnerima koji su iz drugih država i na tajn način im omoguće vereničku vizu, a potom i čuvenu zelenu kartu. 

 

 

Miona je tako sa svojim dečkom Džibrijem, a koji je Amerikanac, uživala u ljubavi koja je imala i povremene turbulencije. U emisiji koja se emituje na TLC imali smo priliku da vidimo Mioninu o Džibrijevu ljubavnu priču, ali i drame koje je on proživljavao sa svojom majkom zbog nje. Džibrijeva majka protivila se venčanju ovog para verujući da Miona samo želi da iskoristi njenog sina za američko državljanstvo koje bi dobila kao njegova supruga.

instagram.com/mionabell

Nišlijka Miona bila je zvezda emisije "Veridba za 90 dana"

Kada je delovalo da će ova priča imati srećan kraj, usledio je šokantan obrt. Naime, Nišlijka se jeste udala za svog izabranika, neko vreme su uživali u sreći ali tome je došao kraj. Naime, sudeći prema Mioninim fotografijama, ona je u Americi razvila biznis od kojeg se finansira ali i našla novog dečka.

 

 

Tokom dana zaljubljenih delila je misteriozne fotografije na svom Instagram profilu, ali sada je i ozvaničila novu ljubav što je mnoge fanove šokiralo. Nisu je štedeli u komentarima verujući da je Džibrijeva majka bila u pravu te da ih je sve iskoristila.

- Šta se desilo sa Džibrijem?

- Znači, mama je ipak bila u pravu.

- Već si zaboravila Džibrija?

- Toliko o velikoj ljubavi - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njenih objava.

Komentari (0)