Ispovesti DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO) 09:00
Strast OVA DOMINO DAMA ZARAĐUJE RVANJEM SA STARCIMA U MINIJATURNOM DONJEM VEŠU: "Penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge, samo od jednog zarađujem 20.000 evra godišnje!" (FOTO+VIDEO) 19:02
Ispovesti SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!" 21:01
Strast "IMAM JEDAN FETIŠ ZBOG KOG ME JE BIVŠA OSTAVILA": Sada se plaši da bi i nova devojka mogla da pobegne kada čuje! 20:02
Ispovesti PRESELILA SE U KUĆU SVOG DEČKA DOK JE ON NA KOLEDŽU: Sad je trudna ali ne zna ko je otac njenog deteta jer je imala odnose i sa budućim svekrom! (FOTO) 21:00
Ispovesti INCIDENT SA SVOJE DEVOJAČKE VEČERI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Nepozvani direktor joj upao na zabavu i počeo da se skida, usledila je nezapamćena drama (FOTO) 20:00
Telo OVE SESTRE SU KOMPLETNO PROMENILE LIČNI OPIS: Kada budete videli kako su ranije izgledale protrljaćete oči dva puta (FOTO) 17:02
Ispovesti SVEKRVA JE POZVALA SNAJU DA JOJ SAOPŠTI JEDNU ODLUKU KOJU JE DUGO PREĆUTKIVALA: Kada je čula šta želi, ženi se pamet pomutila! 16:00
Brak i veze NIK I TAJLI SU TRI GODINE U BRAKU I PLANIRAJU DECU: Sasvim slučajno su saznali da su u srodstvu, ali to im nimalo ne smeta! (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti AMBER JE ČISTAČICA KOJA NAPLAĆUJE KAO I SVAKA DRUGA UZ JEDNU EKSTRA USLUGU: Ona posprema kuće u toplesu! (VIDEO) 21:00
Brak i veze ANDREA OTVORENO IZJAVILA DA JE U POLIAMORNOJ VEZI "Imam zdravu i srećnu vezu sa suprugom i sa dečkom, niko nije ljubomoran!" (VIDEO) 20:00
Vežbanje "IZNENADILA ME TRUDNOĆA U 40. GODINI": Srpska olimpijka otvoreno o brutalnosti takmičenja u bodibildingu (FOTO+VIDEO) 18:01