Strast ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PODELILA SVOJA RANA ISKUSTVA: "Upoznala sam upoznala tog muškarca, imao je najbizarniji zahtev ikada, panika me je obuzela!" (FOTO) 20:54
Brak i veze SIN RUSKOG SENATORA OD 8. GODINE BIO JE ZALJUBLJEN U ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE: Nakon 10 godina priznali su vezu, sada su otkriveni svi pikantni detalji (FOTO+VIDEO) 21:00
Brak i veze PRISTALA JE DA SE UDA ZA ZATVORENIKA I PRE NEGO ŠTO GA JE VIDELA: Mnogi je osuđuju, ali ona veruje da je on ljubav njenog života! (VIDEO) 21:00
Roditeljstvo VODITELJKA JUTARNJEG PROGAMA OTKRILA DA NAREDNIH 10 GODINA NE MOŽE DA IMA DEČKA: "Moj sin bi bio ljubomoran, a ja sam zaljubljena u njega" (FOTO+VIDEO) 10:00
Brak i veze "MOJA MAMA JE IMALA INTIMNE ODNOSE SA MOJIM MUŽEM U MOM KREVETU": Afera je izbila na videlo a razočarenje je doživela i od oca! (VIDEO) 20:00
Brak i veze UDALA SE ZA POLUBRATA I NAIŠLA NA ŽESTOKE OSUDE: Njena majka ih je uhvatila na delu, ali ona tvrdi da ništa nije onako kako se čini na prvi pogled! (VIDEO) 20:00
Strast ODUVEK SU JE PRIVLAČILI SVINGERSKI PAROVI I ŽELELA JE DA TO PREDLOŽI PARTNERU: "Ne znam kako da mu kažem da u naš krevet ubacimo još jednog muškarca ili čak par!" 20:59
Ispovesti TRAŽILA JE LJUBAV NA SAJTOVIMA ZA UPOZNAVANJE: " To je bila noćna mora, jedva sam izvukla živu glavu" (FOTO) 19:01
Strast MISLIO JE DA IMA SAVRŠENU VEZU, DOK NJEGOVA DEVOJKA NIJE TRAŽILA DA JOJ OVO RADI U KREVETU: "Više mi nije ni do intimnih odnosa, ne znam kako da joj kažem da to ne želim!" 21:00
Ispovesti RADOVALA SE VENČANJU, A ONDA JOJ JE JEDNA GOŠĆA POSLALA PORUKU KOJA JU JE ŠOKIRALA: Ni slutila nije da će joj se ovako nešto desiti, ko još to radi? 17:02
Ispovesti MISLILA JE DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Kada je mami pokazala njegovu fotografiju, žena je bila zapanjena ko je on (FOTO) 07:05
Ispovesti SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Načisto ga je slomilo kada je shvatio sa kim ima aferu! 21:00