Ispovesti SA SUPRUGOM GODINAMA NE DELI KREVET, PA JE DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: "Može da me košta braka, ali ne vidim drugo rešenje" (FOTO) 20:00
Ispovesti PRAŠTAO JE ŽENI NEVERSTVA 40 GODINA: "Neću više da ćutim, njeni švaleri me progone na svakom koraku!" (FOTO) 21:01
Ispovesti ZBOG SVAĐE JE PREKINULA SVAKI KONTAKT SA RODITELJIMA: O očevoj bolesti saznala je iz mejla, a zbog poteza majke ostala je skrhana! (FOTO) 20:01
Ispovesti "MOJ SUPRUG JE OTIŠAO SA DRUGOM ŽENOM SA NAŠEG VENČANJA": Ona već danima plače, on preti razvodom, a kraj drame se ni ne nazire! (FOTO) 19:00
Strast "MOJ DEČKO JE ODBIO DA SE SNIMAMO ZAJEDNO, PA SAM GA OSTAVILA": Napustila je posao u rudniku i postala zvezda na platformi za odrasle (FOTO+VIDEO) 21:00
Brak i veze UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO) 18:00
Strast MISLIO JE DA TO SVI RADE S VREMENA NA VREME, ALI ONDA JE POSTALO KASNO: "Moja tajna opsesija je na dobrom putu da mi skroz uništi brak!" 20:57
Ispovesti DOBILA JE PROMOTIVNI DNK TEST I URADILA GA IZ ŠALE: Nije otkrila samo šokantnu istinu o svom ocu, već je u sve bio umešan i jedan mladić (FOTO) 20:00
Roditeljstvo SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO) 15:01
Strast "MOJ DEČKO GLEDA FILMOVE ZA ODRASLE, A ODBIJA ODNOSE SA MNOM": Devojka se požalila jer partner ne želi da budu intimni, evo koliko često to rade 20:50
Brak i veze NARUČILA JE KOMPLET SA INTERNETA I U NJEMU OTIŠLA NA PRVI SASTANAK: "Kada sam se pogledala u ogledalo shvatila sam da me taj momak više nikada neće pozvati da izađemo!" (FOTO+VIDEO) 15:01
Strast SARA JE IZBAČENA SA DEČIJE UTAKMICE: "Tate koje su mom sinu zabranile da trenira žele da gledaju moje gole fotografije" (FOTO) 21:00