Tetka Saveta STUDENTKINJA USPEVA DA GODIŠNJE UŠTEDI I DO 2.000 EVRA: "Ništa više ne plaćam kešom, a račun sam podelila u četiri kategorije, evo i kako!" (FOTO+VIDEO) 11:01
Ispovesti KOMŠINICA IMA TROJE DECE, UVEK JE TIP-TOP SREĐENA I SVE POSTIŽE: "Pozvala me je na kafu i kad sam zakoračila u njen dom dočekala me je šokantna istina!" 18:05
Roditeljstvo MAMA ZAMOLILA PORODICU I PRIJATELJE DA NJENOJ ĆERKI VIŠE NE KUPUJU POKLONE: Razlog je razbesneo mnoge na društvenim mrežama! (FOTO) 19:00
Ispovesti KUM JE PREUZEO GLAVNU REČ NA NJENOM VENČANJU: "Tokom zdravice slučajno je otkrio dugo čuvanu tajnu moga muža, a ja sam stajala zaleđena od šoka!" 09:05
Ispovesti BAKA DOBRILA DOČEKALA JE DUBOKU STAROST SA OSMEHOM NA LICU: Ona je podelila 5 mudrih saveta kako da ostanete srećni do kraja života! 06:09
Strast BILA JE PLEJBOJ MODEL A SAD RADI KAO ČISTAČICA: "Nekada mi je posao bio da se skinem a danas jedva čekam da se vratim kući svom psu!" (FOTO) 20:00
Roditeljstvo "Mama, postaću otac izvini nisam pazio!": Kad je saznao da će dobiti bebu odmah je pozvao majku, o njenoj reakciji priča ceo Balkan (FOTO) 18:02
Zanimljivosti JEDNOG JUTRA SE PROBUDILA I SHVATILA DA GOVORI JEZIKOM DRUGE DRŽAVE: "Lekar me je pitao da li sam udarila glavu, da li sam imala neku veliku traumu ili ogroman stres" (FOTO+VIDEO) 19:05
Strast "IMALA SAM VIŠE OD 50 LJUBAVNIKA I PONOSNA SAM NA TO": Ispovest žene koja ruši tabue i nije jedina! 20:01
Ispovesti MUDRE REČI BAKA DANKE ODJEKUJU INTERNETOM: "Žena uvek zna kad je voljena, ne gubite vreme i život na pogrešnu osobu!" 19:00
Ispovesti RAZMIŠLJAM SE IZMEĐU 2 MUŠKARCA, OBOJICA ME VOLE ALI NE DAJU NOVAC: Žele da ih ona izdržava ali za uzvrat će joj pružiti više ljubavi (FOTO) 20:00
Brak i veze OŽENIO JE ŽENU KOJA JE 116 CM NIŽA OD NJEGA I U INVALIDSKIM KOLICIMA: Njegova majka bila je očajna, nije birala reči i zbog jedne rečenice mesecima nisu razgovarali (FOTO) 11:02