Roditeljstvo MAJKA SE NAŠLA NA METI ŽESTOKIH OSUDA: Nazivaju je samoživom zato što je odbila da sinu plaća trening iz sebičnog razloga! 14:00
Strast "PET PUTA SAM SPAVAO SA UČITELJICOM SVOG SINA TOKOM JEDNE NOĆI": Nakon jednog roditeljskog sastanka strasti su se rasplamsale, a onda je ona uradila nešto što ga je izbezumilo (FOTO) 19:00
Strast ZBOG AVANTURE U PARKU ZAVRŠILI U POLICIJSKOJ STANICI: "Naterala me je da se osećam kao čudak i odbija da razgovara sa mnom" 19:00
Strast UKOLIKO MISLITE DA STE SVE VIDELI GRDNO SE VARATE: Ovo su ponosne vlasnice najvećih grudi na svetu! (FOTO) 20:00
Strast PRIHVATA SVE POKLONE MUŠKARACA KOJE NIKADA NIJE SRELA: "Dovoljno je da samo trepnem okicama i muškarci su već na kolenima" (FOTO) 19:00
Ispovesti BILI SU POSLOVNE KOLEGE, A ONDA JE ONA REŠILA DA IDU KORAK DALJE: Nije ni slutio kakvu prevaru mu je tajila, iskoristila ga je za lukav plan 20:01
Telo UŽIVALA JE U ČARIMA LETOVANJA U TURSKOJ, A ONDA JOJ JE PRIŠLA KONOBARICA: Nakon njenih reči otrčala je u sobu plačući, kako je moguće da se ovo dešava? (VIDEO) 16:02
Strast SARA POSTAVILA STANDARDE I NE PRISTAJE NA MANJE: "Moj tip muškarca je onaj koji mi plaća sve, vi ostali ne dolazite u obzir!" (FOTO) 19:00
Brak i veze ZALJUBILA SE U POZNATOG GLUMCA: "Razvela sam se od muža i poslala mu blizu 10.000 evra, a onda sam saznala prljavu tajnu !" (FOTO) 18:01
Ispovesti "DOKTORA KOJI MI JE ZALEDIO JAJNE ĆELIJE POZVALA SAM NA SASTANAK": Ono što je uradio promenilo joj je život iz korena, potražila je stručnu pomoć! (VIDEO) 15:02
Ispovesti NA KORAK JE OD BRAKA, ALI NE ZNA KAKO DA PRESTANE SA POROCIMA: "Pitam se da li ću moći da budem veran svojoj supruzi, a ona ne zna za moje ustaljene navike" 19:00
Zanimljivosti OSVOJILI SU NA LUTRIJI DVA MILIONA EVRA: Potrošili sve do poslednjeg dinara, a onda su usledile poruke koje su sve uništile (FOTO+VIDEO) 16:00