Strast ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE POSLE PET GODINA SAZNAO ZA ŽENINU TAJNU: U žestokog svađi izgovorila je reči posle kojih je zanemela, a njemu je istina pukla pred očima 19:02
Ispovesti "PITAO SAM JE DA LI JOJ JE PROBLEM ŠTO IMAM 17 GODINA": Mladića je zavela starija devojka, a onda je morao da zatraži pomoć stručnog lica (FOTO) 19:59
Ispovesti UPOZNALA GA JE NA INTERNETU I ODLUČILA DA SE SRETNU UŽIVO: Sve je delovalo idilično dok nije pomenuo ime sina, to je bila crvena lampica i kraj! 09:11
Ispovesti PRIJATELJI NJENOG SUPRUGA SU DOŠLI NA VEČERU, A ONDA JE STRAŠNA TAJNA SLUČAJANO OTKRIVENA: "Svih ovih godina skrivao je to od mene!" 19:00
Zanimljivosti ZUB JOJ JE ISPAO DOK SE ŠMINKALA ZA ŽURKU, NIJE IMALA VREMENA PA GA JE ZALEPILA SUPERLEPKOM: Mislila je kako joj je trik uspešan, a onda je otišla kod zubara i tek je usledila drama (VIDEO) 17:00
Ispovesti IZJEDALA JE SUMNJA DA JOJ JE VERENIK NEVERAN: Vrištala je i plakala kad je saznala istinu, bio je to težak udarac! (VIDEO) 19:00
Ispovesti POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!" 19:00
Brak i veze "SANJAM DA POSTANEM MLEKARICA, SEDIM KOD KUĆE I KUVAM ZA SVOG ČOVEKA": Ispovest ove žene podigla je buru na internetu, kada je pomenula školovanje dece mnogi su se zgranuli(VIDEO) 09:00
Ispovesti HOLAĐANIN OD 69 GODINA SE OŽENIO FILIPINKOM OD 25: "Porodica i prijatelji su mi okrenuli leđa, ali ja je iskreno volim, nije sa mnom zbog novca!" (FOTO) 19:00
Zanimljivosti "SA OVIM PRIZNANJEM MOŽETE DIREKTNO U POLICIJU": Naručio je paket materijala za firmu, pošiljka nije stigla nikada ali jeste pismo koje ga je šokiralo! (FOTO) 13:01
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Zanimljivosti OVE SIMPTOME JE IMAO MAJKL DŽEJ FOKS KADA JE SAZNAO DA IMA PARKINSONA: Počelo je jednom neobičnom promenom na telu (FOTO) 10:01