Zanimljivosti ISPOVEST STJUARDESE O NEHIGIJENI U AVIONIMA ZAPANJILA SVE: "Ne možete da verujete koliko su prljavi toaleti, ali jedna stvar je još prljavija od njih!" 18:00
Ispovesti PREVARILA JE MUŽA SA KOLEGOM, A ONDA SE U SVE UMEŠALA I NJEGOVA ŽENA: Posle dve godine usledila je drama kakvu nije ni naslutila (FOTO) 20:01
Ispovesti ŽESTOKA SVAĐA UOČI SVADBE ZBOG DEVOJKE: "Otkazao sam kumstvo najboljem prijatelju, nisam mogao to da tolerišem!" (FOTO) 08:00
Ispovesti "KAD ODEM U NABAVKU SVI U PRODAVNICI GLEDAJU SAMO U MENE": Ljudi ne skidaju pogled sa njenih oblina i zovu je najzgodnijom mamom! (FOTO) 19:00
Strast HEMIJA U BRAKU IM JE ODAVNO NESTALA I MISLILI SU DA JE ODLAZAK U SVINGERSKI BAR JEDINO REŠENJE: "Kada sam se otreznio samo mi je jedna scena bila pred očima!" 19:59
Ispovesti KAD SE FILIP POJAVI U PARKU S BEBOM SVI MISLE DA MU JE UNUK: Posle troje odraslih sinova četvrto dete je dobio u sedmoj deceniji! (FOTO+VIDEO) 19:00
Zanimljivosti SA 22 GODINE DALA JE OTKAZ, NEMA POSAO I UŽIVA U LUKSUZU: "Ne želim da mi život prođe u kancelariji, nikad više neću ići da radim" (VIDEO) 19:00
Ispovesti POSLE ŽESTOKE SVAĐE SA DEČKOM UTEHU JE POTRAŽILA U ALKOHOLU: "Gorko sam se pokajala, molim boga da on ne sazna šta sam uradila!" 20:00
Psihologija "NIKO NIJE ZNAO ŠTA SE IZA NJEGOVOG OSMEHA KRIJE, BILA SAM U VELIKOJ ZABLUDI": Mislila je da imaju idealn brak i porodicu, a onda je jedan poziv policiji sve to izbrisao (FOTO) 19:00
Zanimljivosti BILA JE MODEL A SAD RADI KAO TAKSISTA: "Šminkam se satima pre posla, nosim haljine dok vozim i rado se slikam s putnicima!" (FOTO+VIDEO) 09:00
Brak i veze LEPOTICA OTKRILA KAKO DA NAĐETE PARTNERA ZA BRAK: "Birala sam pogrešne muškarce, a onda sam čula jednu rečenicu koja mi je promenila život" (FOTO+VIDEO) 18:00
Ispovesti ONA IMA 30 GODINA I NIKADA NIJE IMALA DEČKA: "Sposobna sam da živim sama, život je preda mnom" (VIDEO) 15:00