Ispovesti ODVEO JE NA BAJKOVITO MESTO: Treperela je u iščekivanju prosidbe, umesto prstena završila je u suzama 13:17
Strast VARA ŽENU GODINAMA I NIMALO SE NE KAJE: "Želim da uživam dok ne postanem mator i ružan, supruga ne zna, pa svima lepo!" 20:00
Ispovesti ONA IMA ČAK SEDMORO RODITELJA: Možda zvuči nemoguće, ali njoj to ima savršenog smisla! (VIDEO) 19:10
Strast JA SAM DOMINO DAMA, FETIŠE MI PLAĆAJU 2.000 EVRA: Evo šta me je terao da uradim za taj novac! 19:59
Ispovesti VERENIK JOJ PROVODI PREVIŠE VREMENA U TERETANI: "Kada mi je drugarica pokazala fotku na jednom sajtu, slošilo mi se" 16:12
Ispovesti DVE NEDELJE PRED VENČANJE VIDELA SAM RAČUN IZ APOTEKE: Zanemela sam kad sam shvatila šta je naručio moj verenik 18:55
Brak i veze DEČKO JE ODLUČIO DA JE ZAPROSI, A U TOM TRENUTKU JE SAZNALA DA JE VARA: Sve je izgledalo kao scena iz filma! "Skoro sam povratila" 13:40
Ispovesti ŽIVIM U ISTOJ KUĆI SA BIVŠIM MUŽEM - KOJI IMA NOVU DEVOJKU: Radi se o mojoj drugarici i sad moram da ih gledam zajedno! 12:08
Ispovesti PREVARIO ME JE, SAD NEK PATI: Pre 10 godina je posrnuo, a supruga mu sad uskraćuje ono najdraže! 20:00
Ispovesti SUPRUGA MILIONERA ŽIVI GORE OD SVAKE OD NAS: "Mužu plaćam kiriju, računa mi svaki dinar, a on ga živi kao da je samac!" 16:45
Ispovesti MUVALA MI JE MUŽA I SLALA MU GOLE FOTOGRAFIJE: Kad je saznala za to šta prijateljica radi, usledila je brutalna osveta 16:00
Ispovesti HALJINA MI JE PUKLA PRED SAMO VENČANJE NA KOM SAM BILA KUMA: Sutradan me je mlada nazvala, a ono što mi je rekla stavilo je tačku na naš odnos! 20:00