Ispovesti IZMEĐU MENE I MUŽA GODINAMA NEMA NI "S" OD STRASTI: Sa mlađim kolegom razmenjujem intimne fotografije, ali želim više! 21:20
Ispovesti MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda mi se na vratima pojavila ljubavnica moga muža i pokazala mi samo jedno! 19:45
Strast IMAO SAM ODNOS SA SUPRUGOM I NJENIM DALJIM ROĐAKOM: Više ne mogu da pristanem na monogamiju, tako je dosadna! 20:30
Ispovesti LAGAO JE I VARAO I OŽENIO SE DRUGOM: Posle nekoliko meseci stigla joj je poruka od njega, a sadržaj je zapanjio! 18:10
Ispovesti ZAHVALJUJUĆI MAČKI UHVATILA DEČKA U PREVARI: "Čak nisam ni volela tu životinju, a sada mi je najbolji prijatelj!" 18:30
Ispovesti MOJ MUZ JE ZBOG KRIZE SREDNJIH GODINA POČEO DA TRENIRA: Izgleda bolje nego ikad, ali stvari u krevetu nikad gore! 21:00
Ispovesti VODITELJKU U PEDESETIM SALEĆU ISKLJUČIVO MOMCI U DVADESETIM: Evo kako da uhvatite "lovca na kuguarke", svi rade isto! 21:00
Brak i veze IMA 34 GODINE I JOŠ JE NEVINA: Budući partner mora da zadovolji 12 kriterijuma sa njene liste! 18:20
Ispovesti VENČALI SU SE POSLE 2 DANA POZNASTVA: "Krijem od bake da sam se udala, plašim se da ne dobije srčani udar!" 12:26
Ispovesti LEPOTICA DALA OGLAS DA TRAŽI MOMKA: "Dobila sam bizarne i jezive poruke, a posle 5.000 ponuda i dalje sam sama" 19:02
Brak i veze MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece! 19:10
Ispovesti PROMENIO SE ČIM SAM MU PRIZNALA DA ČEKAM BEBU: Uzela sam njegov telefon i otkrila nešto najgore! 19:00