PSIHOTERAPEUT OTKRIVA

VAŽNO: Kako da znate da li neko hoće vezu ili "kombinaciju"?

Poznata britanska psihoterapeutkinja Deidre odgovorila je na pitanje kako da znate da li neko ko vam se sviđa želi vezu ili samo kombinaciju.

08.12.2021 16:28

VAŽNO: Kako da znate da li neko hoće vezu ili "kombinaciju"?
Shutterstock

Anonimni mladić iz Britanije (18) obratio se za pomoć psihoterapeutkinji Deidre. On je zatražio savet o odnosu sa devojkom koja mu se dopada i sa kojom se viđa.

Kako je objasnio u svojoj ispovesti, on je emotivno vezan za nju, dok njoj on ne predstavlja ništa više od kombinacije.

pexels.com

Par u gradskom prevozu

- Devojka u koju sam se do ušiju zaljubio želi samo seks sa mnom. Imam 18 godina i  dva meseca se viđam se sa ovom devojkom, koja ima 19 godina - napisao je ovaj mladić, prenosi "The Sun".

Kako kaže, potpunosti je očaran njom i želi ozbiljnu vezu, ali ona mu je rekla da ne želi obaveze, već samo seks. Neki dan mu je tokom seksa skoro izletelo da je voli, ali se zaustavio. No, sada se pita što može da uradi kako mu se srce ne bi slomilo.

pexels.com

Par pleše na ulici

- Ljudi se zaljubljuju različitim brzinama. Još ste u ranim fazama vašeg odnosa. Možda samo treba da budete strpljivi i da vidite kako stvari napreduju. Možda se boji i suzdržava - odgovorila je Deidre i dodala:

- Ipak, ako se ništa ne promeni za mesec ili dva, možda ćete morati da prihvatite da stvari neće ići kako se nadate i tražite nekoga novog - odgovorila mu je psihoterapeutkinja.

pexels.com

Par se ljubi na travi

Šta vi mislite o odgovoru koji je ovaj mladić dobio? Pišite nam u komentarima!

 

Komentari (0)