Odrasli

IZBACILI JE IZ AVIONA ZBOG ALERGIJE! Skandal, ako imate ovaj problem isto može da se dogodi i vama! (VIDEO)

Elisa Brelis godinama putuje istom avio-kompanijom, ali ovog puta kabinsko osoblje nije želelo da prihvati odgovornost ukoliko joj pozli, iako je kod sebe imala neophodnu medicinku opremu.

12.10.2024 20:10

IZBACILI JE IZ AVIONA ZBOG ALERGIJE! Skandal, ako imate ovaj problem isto može da se dogodi i vama! (VIDEO)
TikTok-elliebrelis

Eli Brelis, 29-godišnja žena iz Los Anđelesa, postala je jedna od glavnih tema na TikToku nakon što je podelila neprijatno iskustvo na letu Delta Airlinesa. Ona je bila primorana da napusti avion kojim je trebalo da leti od Los Anđelesa do Bostona. Naime, izbačena je zbog alergije na školjke, uprkos činjenici da je tokom godina nebrojeno puta letela bez ikakvih problema.

Eli je ispričala kako se ukrcala na avion da se vrati kući na lekarski pregled zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Kao i uvek, obavestila je kabinsko osoblje o svojoj alergiji i pokazala gde drži medicinske injekcije koje koristi u slučaju reakcije. Međutim, uprkos tome, ubrzo je bila prinuđena da napusti let.

- Sve se dogodilo veoma brzo, mnogo ljudi se uključilo i odjednom sam iskrcana iz aviona. Bilo je toliko neprijatno jer sam mnogo puta letela bez problema - istakla je ona na svom TikToku, a o tome je pisao i NY Post.

@elliebrelis Sorry there are no CC. I didnt have time to upload. can anyone help me? Please share / repost / comment and TAG @delta @LAX @404 [by L.A. Times] @The Boston Globe @Pete Buttigieg #fyppppppppppppppppppppppp #fyp #fypシ ♬ original sound - Ellie Brelis

Iako je njen prtljag nastavio bez nje, ova mlada žena je ostala na aerodromu. U suzama je izrazila svoje razočaranje i frustraciju.

- Upravo su me izbacili iz aviona jer sam alergična. Nikada ranije nisam imala problem, što ovu situaciju čini još težom. Da li sam ja kriva? Da li je trebalo da ćutim o alergiji? - zapitala je ona svoje pratioce.

Eli je, takođe, naglasila da to potpada pod Zakon o Amerikancima sa invaliditetom, dodajući da je samo želela da se bezbedno vrati kući kako bi mogla da poseti lekara. Objasnila je i da sa sobom uvek nosi više injekcija protov alergije i da već godinama leti Deltom, uvek obaveštavajući posadu o svom problemu. 

@elliebrelis Replying to @dannydevito_luvr @delta @The Boston Globe @latimes ♬ original sound - Ellie Brelis

U sledećem video snimku, Brelis je otkrila da joj je nakon izbacivanja iz aviona rečeno da kontaktira službu za medicinske konsultacije, kako bi oni utvrdili da li je "sposobna da leti". Ovaj postupak ju je dodatno zbunio jer je već imala svoje prepisane injekcije koje več godinama koristi i poštovala je sve bezbednosne protokole.

Iako je na kraju dobila dozvolu za putovanje avionom, prebačena je na kasniji let bez ikakvih dodatnih bezbednosnih mera. To je dodatno izazvalo njenu nesigurnost. Obično sedi u zadnjem delu aviona kako bi upozorila okolne putnike na svoju alergiju i zamolila ih da ne konzumiraju školjke tokom leta. Eli je nakon ovoga otkazala let Deltom i bez problema se vratila kući drugom avio-kompanijom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)