Dete

DEVOJČICA STALA NA WC ŠOLJU: Mama se rasplakala kada je saznala zašto

Roditeljstvo ume da bude poseban izazov i koliko god mislili da poznajete dečiju psihologiju, deca uvek iznova iznenade. Naizgled smešna scena koju je jedna majka podelila sa javnošću, potresla je društvene mreže.

13.06.2022 21:30

DEVOJČICA STALA NA WC ŠOLJU: Mama se rasplakala kada je saznala zašto
Printscreen/Facebook/Stacey Wehrman Feeley

Deca traže razne načine da bi se zabavila, pa ne biraju nekada u kom delu kuće to čine. Možete ih pronaći čak i u kupatilu kako se penju na dasku od šolje, eksperimentišući pranje ruku, ukoliko ne mogu dohvatiti česmu i slično. Međutim, nekada njihova zrelost nadilazi njihovu igru i mnogi roditelji su zatečeni njihovim potezima.

Jedna mama po imenu Stejsi Vermen Filej, mislila je da se i njena ćerka, poput druge dece igra i zabavlja, nakon što ju je zatekla na wc šolji. Raspoložena mama je brže bolje napravila fotografiju i poslala svom suprugu da mu ulepša dan.

Devojčica ima 3 godine i Stejsi je mislila da je to još jedna u moru igara dece, kojom žele da privuku pažnju u tim godinama, ali...

- Kada mi je ona rekla šta zapravo radi, slomila sam se. Vežbala je za svoju malu školu  vežbu za vanrednu situaciju u slučaju da ostane zarobljena u WC - rekla je iznenađena majka.

Devojčica je simulirala beg od oružanog napadača i kako bi se snašla ako bi bila u opasnosti u WC, čemu su izložena mnoga deca u SAD.

Printscreen/Facebook/Stacey Wehrman Feeley

Devojčica je vežbala reakciju u vanrednoj situaciji

Stejsi je u objavi koju je podelila na Fejsbuku rekla da je nakon objašnjenja situacije koja joj je isprva delovala smešno, sva nevinost njenog trogodišnjeg deteta nestala.

Ona se obratila javnosti i vlasti apelujući da se više obrati pažnja na generacije koje dolaze. U svojoj objavi na ovoj društvenoj mreži, ona je napisala status pozivajući da se nađe rešenje i da novostasale generacije ne odrastaju sakrivajući se po WC i pokušavajući da ostanu tihi ili da drže ravnotežu da bi spasili svoj život.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)