Dete

OSTAVILA JE DETE DEDI NA ČUVANJE, KAD SE VRATILA ZATEKLA JE ŠOK SCENU! Fotografija je u trenu obišla svet!

Deke pronalaze razne načine kako bi zabavili svoje unuke, ali pogledajte dokle ide kreativnost jednog dede da svom unuku omogući udobnost prilikom spavanja, kao i sebi. A možda je po sredi bila samo spontanost?

17.04.2022 12:00

OSTAVILA JE DETE DEDI NA ČUVANJE, KAD SE VRATILA ZATEKLA JE ŠOK SCENU! Fotografija je u trenu obišla svet!
Printscreen/TikTok/granbraun

Ljubav prema unucima kažu da je najveća. Deca se vole, ali se život kasnije podređuje sledećoj generciji  i brzi o njima. Mnoga deca odrastu uz baku i deku, uživajući u svom najlepšem detinjstvu.

Dede pronalaze načine da zabave svoje unuke i da im boravak sa njima bude pravo zadovoljstvo, čak u toj meri  da neki ustupaju i svoj stomak da posluži kao krevet unucima za spavanje.

To je učinio jedan deda dok je čuvao svog unuka. Njegova ćerka je zabeležila predivan momenat, verovatno dirnuta scenom koju je zatekla.

     

                                                                                   

Mali je ležao preko dedinog, povećeg stomaka, spavajući bezbrižno kao i jegov deda. Mama je bila zatečena scenom i odmah je ovekovečila trenutak, podelivši ga na Tik Toku s pratiocima. Za kratko vreme on je pokupio skoro 15 miliona pregleda.

U opisu videa mama je napisala“Dremanje uzrokovano navalom serotonina“. Pratioci su bili oduševljeni  ovom scenom i tražili još takvih snimaka od Grejs.

 

@granbrau Reply to @hazenn_05 ask and you shall receive! I’m so blessed. #dad #grandpa #baby #corememories #feelgood #fyp #heaven ♬ Cornfield Chase - Dorian Marko

 

 

Ona je okačila još jedan snimak gde deda uživa čuvajući dete, opet u dremanju i napisala: “ Blagoslovljena sam“. Naravno, ništa lepše od dve osobe koje najviše voli u jednom snimku.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)