Zanimljivosti

TRANSFORMISALA SE DŽEJLA RAMOVIĆ! O ovome svi pričaju: Počela je da radi ono čega su se svi pribojavali (FOTO)

Mlada pevačica je od početka karijere više insistirala na promovisanju svog glasa i pevačkih sposobnosti, ali to se sada, kako se čini, potpuno promenilo.

19.09.2022 13:31

TRANSFORMISALA SE DŽEJLA RAMOVIĆ! O ovome svi pričaju: Počela je da radi ono čega su se svi pribojavali (FOTO)
Instgram.com/Džejla Ramovic

Atraktivna pevačica Džejla Ramović javnosti je postala poznata kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda" iz kojeg je izašla kao pobednica. Tada je imala samo 16 godina i svi su sa oduševljenjem komentarisali njen anđeoski glas.

Smerna, povučena pevačica se trudila da ne privlači mnogo pažnje medija bilo čim osim pevačkim kvalitetima. Ipak, kako godine prolaze, čini se da se lepa Džejla polako stapa sa onim što se danas naziva šoubiznis.

Prvo je krenula da puni medijske stupce pričom o njenoj navodnoj vezi sa pevačicom, mentorkom iz takmičenja, Marijom Šerifović. Premda o toj temi nikada nije otvoreno pričala, Džejlin i Marijin odnos nije prestao da intrigira javnost.

Potom, kako je sve više sticala popularnost, njena aktivnost na društvenim mrežama postala je sve češća. Tu više nisu bili samo klipovi sa takmičenja i njenog izvođenja raznih pesama, već i oni provokativniji iz privatnog života.

Džejla sve više objavljuje snimke iz provoda, iz svoje  svakodnevnice. Međutim, način na koji se fotografiše, kao i njen poptuno novi stil oblačenja, jesu ono što je svima zapalo za oko. Džejla je odrasla i počela da igra na kartu seksepila, tvrde oni koji su je upoznali još u vreme takmičenja. 

Uske haljine, duboki dekoltei, visoke potpetice, mini suknje i "dramatična" šminka ono je što možemo svi primetiti kod ove mlade pevačice. Iako je  izrasla u lepu i atraktivnu devojku, te joj niko ne može zameriti oblačenje u skladu sa njenim godinama, čini se ipak da je i sama počela da potencira više svoj izgled nego karijeru i glas kojim i jeste osvojila ceo regon.

Mnogi su se zato pitali šta joj desilo i da li je zaista bilo potrebe za bilo kakvim promenama u stilu ponašanja. O tome naširoko pišu i mediji u celom regionu.    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)