Zanimljivosti

OVO SAMO RETKE ŽENE MOGU DA OBUJU i da u tome hodaju! Monika Beluči OSTAVILA BEZ REČI SVETSKU JAVNOST!

Italijanka koja već uveliko gazi šestu deceniju i dalje mami uzdahe širom sveta, a evo kako se pojavila na nedavnom prestižnom događaju.

18.09.2022 19:00

OVO SAMO RETKE ŽENE MOGU DA OBUJU i da u tome hodaju! Monika Beluči OSTAVILA BEZ REČI SVETSKU JAVNOST!
Tanjug/AP

Iako se na nedavnom Venecijanskom festivalu pojavila u svedenijem i jednostavnijem stajlingu, na njoj uvek sve izgleda izazovno i to ako ne zbog odeće, a onda zbog nekog detalja koji je ponela. Monika Belluči (57) se, naime, na prestižnom događaju pojavila u crnim pantalonama i u "prozirnoj" plavoj bluzi brenda "Dolče i Gabana", pa je prisutne, kao i uvek dosad, ostavila bez daha. Ipak, najviše pažnje privukla su njena stopala, a evo i zašto.

Zvezda filma "Malena" oduševila je mnoge noseći sandale Kristijana Lobutina s potpeticom od čak 15 cm. Iako će se mnogi složiti da joj one pored njene visine nisu potrebne, te da njena zavidna figura može da se nosi i sa manjim petama, Monika je ipak pokazala da sofisticiranost i ženstvenost stavlja ispred svega. 

Sandale koje je nosila poznata Italijanka, pored vrtoglave potpetice na sebi imaju i kaiševe koji su obmotani oko zgloba, međutim, kako se čini, Moniki ništa od toga nije predstavljalo problem da se slobodno kreće i pozira fotografima i novinarima. 

Monika  je iste sandale obula i kasnije za premijeru novog filma pokazavši da joj nije problem da se pojavi u nečemu u čemu je već viđena. Uklopila ih je uz crnu večernju haljinu brenda kojem je verna, "Dolče i Gabana". Reč je o veoma elegantnoj haljini koja se vukla po podu. Ostala je dosledna i svojoj frizuri i dugačkoj kosi koju je stilizovala u talasima. 

Novi film Monike Beluči je apokaliptična drama Paola Virzija gde ona igra ulogu osobe kojoj se život komplikuje usled nedostatka vode, a razlog tome je što kiša nije padala u Rimu tri godine. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)