Zanimljivosti

DRAMA U LONDONU! O ovoj reakciji budućeg kralja BRUJI PLANETA!

Članovi kraljevske porodice nisu uvek strogi i uštogljeni kako mnogi veruju, što dokazuje i snimak koji je postao izuzetno viralan na TikToku.

18.09.2022 21:00

DRAMA U LONDONU! O ovoj reakciji budućeg kralja BRUJI PLANETA!
Printscreen/TikTok/lioara_3

Britanski princ Vilijam, naslednik trona Ujedinjenog Kraljevstva, godinama unazad odgovorno i predano sprovodi kraljevske dužnosti. U mnogim svojim pojavljivanjima i druženjima sa građanima pokazao je svoju neposrednost i ljubaznost, što uvek nailazi na oduševljenje ljudu, te je zato, kao i njegova supruga, Kejt Midlton, veoma omiljen.

Iako mnogi misle da tokom obavljanja svojih dužnosti članovi kraljevske porodice strogo vode računa o protokolu, te sebi ne dozvoljavaju nikakav vid neposrednosti, sem kada to prilika zahteva i kada je uglavnom sve dogovoreno, čini se da ipak to i nije baš tako. Naime, novoimenovani princ od Velsa je dokazao da ga pored velike profesionalnosti i šarma, zbog kojih ga često porede s pokojnom majkom, princezom Dajanom, krase i humanost i sposobnost da drugima pritekne u pomoć kad je to potrebno.

Oko kamere ovih dana je zabeležilo trenutak dramatičan kada je ispred Vilijama iznenada pao jedan gardista koji ga je čuvao. Veteran se samo srušio i pokušavao je da ustane, a zatim mu je nekoliko ljudi, uključujući i princa, pritrčalo da mu pomogne. Princ je bio vidno zabrinut i  odmah je pomogao starijem gospodinu da ustane, dok je njegova supruga Kejt stajala sa strane pokušavajući da shvati šta se dešava. Kada je bio siguran da je gardista dobro i da nema nikakvih problema, on se blago nasmešio i pozdravio vremešnog čoveka. 

Ovaj gest naišao je na oduševljenje kod korisnika TikToka koji su pozdravili njegov instikt i potrebu da pokaže humanost te ga uporedili sa njegovom majkom koja je takođe bila požrtvovana i emotivna osoba.

- On je neverovatan, baš poput svoje majke. - 

- Vilijam i njegov brat su jedini članovi porodice koje volim i genijalni ljudi - 

- Trebalo bi da on bude kralj, kakav divan čovek - glasili su samo neki od komentara na snimak.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega Kejt nije reagovala i ona prišla čoveku, ali je zaključeno da je najverovatnije bila šokirana i zatečena i da zbog toga nije znala šta da uradi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)