Zanimljivosti

SVI UZDISALI ZA NJIMA: 10 lepotica kojima nisu bili potrebni botoks i estetske operacije (FOTO)

I u prošlom veku dame su jednako posvećivale pažnju svom izgledu kao što to čine današnje dame modernog doba, pa opet im nije bio potreban plastični hirurg. I osim toga što su bile izložene očima javnosti, njihova lepota je bla jednostavna, a skupa.

10.09.2022 14:00

SVI UZDISALI ZA NJIMA: 10 lepotica kojima nisu bili potrebni botoks i estetske operacije (FOTO)
Wikipedia / Srećna Republika

Pažnju javnosti je skoro privukao izgled Marije Šrajver nekada poznate manekenke i bivše supruge Arnolda Švarcenegera koja je nakon mnogobrojnih plastičnih operacija i korekcija, praktično promenila svoju fizionomiju. Mnogi su bili zgroženi kako ona sada izgleda i smatraju da je sve to posledica loše odrađenih intervencija, ali i preterivanja u njima, te je nekadašnju prirodnu lepotu zamenila ovim izgledom.

 

 

Vođeni time kako je nekada lepota zaista izgledala "uzvišeno" i da je autentičnost bila imperativ kod nekadašnjih lepotica, potražili smo kako su nekada izgledale poznate zvezde. Zajedničko za sve njih bila je sofisticirana lepota, koja nije zahtevala puno šminke i lični pečat koji je imala svaka od njih. 

Sofija Loren je recimo bila poznata po isticanju svojih krupnih mačkastih očiju, čiju tehniku šminkanja i dan danas mnoge dame rado kopiraju, Brižit Bardo po svojoj frizuri i šiškama i prirodnom izgledu, a Odri Hepbern po kosim gustim obrvama. 

Sve dame su bile autentične i lako prepoznatljive u gomili lepotica, a nijedna od njih nije razmišljala ni o kakvim korekcijama iako plastična hirurgija tada možda nije bila usavršena kao danas. Pa pogledajte kako su one izgledale i zašto bi i danas njihova lepota prošla i bila aktuelna.

1. Katrin Denev

 

 

 

2. Brižit Bardo

 

 

 

3. Virna Lizi

 

 

 

4. Anita Ekberg

 

 

5. An Margaret

 

 

 

6. Klaudija Kardinale

 

 

 

7.  Sofija Loren

 

 

 

8. Đina Lolobriđida

 

 

 

9. Elizabet Tejlor

 

 


10. Diana Kerol

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)