Zanimljivosti

ŠOK NA TELEVIZIJI, poznata voditeljka nije mogla da govori, oči pune suza! Maja Manojlović otkrila sve o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! (FOTO)

Jedno od najlepših televizijskih lica u našoj zemlji ovog jutra je trpela tegobe usled kojih joj nije bilo lako da vodi program, a o tome je sve otkrila u postu na Instagramu.

30.08.2022 13:00

ŠOK NA TELEVIZIJI, poznata voditeljka nije mogla da govori, oči pune suza! Maja Manojlović otkrila sve o ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! (FOTO)
Foto: ST/N. Mandić

Iako se mnogima čini da se posao novinara i TV voditelja svodi na puko pojavljivanje na malim ekranima i čitanje vesti sa "idiota", nije baš tako. Naime, iza kulisa se oni uglavnom susreću s mnogim poblemima sa kojima i "obični" ljudi u drugim profesijama, ali ono što je za njih poseban izazov jeste da pred kamerama moraju uvek da budu tip-top, doterani i krajnje profesionalni. Upravo to je dokazala poznata voditelja dnevnika i vesti, Maja Manojlović, koja je odraz profesionalnog spikera i za koju su gledaoci televizije Pink i te kako navikli da uvek bude lepa i nasmejana, ali i spremna da ljude tačno i jasnim tonom informiše o dešavnjima u zemlji i svetu.

Međutim, ona je danas doživela peh i sa svojim pratiocima na Instagramu podelila informaciju da je imala jak napad alergije usled kog je toliko kijala da joj nije bilo nimalo lako da se uključi u program. Osim toga, oči su joj suzile, što joj je napravilo problem sa šminkom, a iskreno je otkrila i da trpi jake glavobolje.         

Držeći u rukama šoljicu čaja i besprekorno obučena, voditeljka u svojoj objavi na Instragramu na prvi pogled deluje potpuno u redu i raspoloženo, ali uz fotografije objasnila sa čim se u stvari suočava.  

- Utorak. Započinjem ga pospano. Teško sam otvorila oči koje me konstantno svrbe zbog alergije na ambroziju. I ne samo da sam ih nesvesno u toku noći trljala, nego sam od ranog jutra krenula da suzim, tako da sam o jadu zabavila šminkerku, a i sebe samu. To su neke za gledaoce nevidljive stvari, a verujem da sličnih problema imaju mnogi. Nema poštedjenih. 🤷‍♀️ Vama se sigurno nije desilo da kijate u sred čitanja vesti, meni jeste. Jer alergija ne pita dal' sam u studiju ili van njega. 🙄 Suštinski, to su samo sitni jutarnji maleri i oko toga nema nerviranja. Osmeh na lice i furaj dalje! ☝️ - napisala je Maja.

Inače, Maja je uvek besprekorno sređena i našminkama, a o njenom sjajnom tenu brinu stručna lica, što je, takođe, nedavno podelila na svom Instagram-storiju. Za razliku od mnogih drugih koleginica i poznatih ličnosti, ona se ne libi da u svojim pričama na Instagramu predstavi sebe bez popularnih filtera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)