Zanimljivosti

LJOVISNA, TI LI SI? Evo kako danas izgleda, iznenadićete se (FOTO + VIDEO)

Mnogima je mamila osmeh na licu, drugima suze jer se suočavala sa teškom sudbinom. Međutim, jedno je sigurno, lepota venecuelanske glumice Skarlet Ortiz dok je glumila u seriji "Ljovisna" nikoga nije ostavljala ravodušnim.

13.08.2022 10:30

LJOVISNA, TI LI SI? Evo kako danas izgleda, iznenadićete se (FOTO + VIDEO)
Printscreen/Instagram/foto.nostalgija

Svi se sećaju markante crnke iz poznate venecuelanske telenovele „Ljovisna", koju su svi željno iščekivali dolazeći sa posla i iz škole. Ona je tačno pre 25 godina bila prikazivana na našim prostorima i ne postoji onaj koji u poslepodnevnim časovima nije bio prikovan kraj TV ekrana iščekujući novu epizodu ove serije.

Glumica Skarlet Ortiz je tumačila glavni lik u ovoj seriji, odnosno Ljovisnu, devojku pred kojom su se nalazili mnogobrojni životni izazovi i sa kojima se hrabro nosila. Njenu ljubav su pokušavala da pridobiju dvojica braće, koji su se često sukobljavali zbog nje.

 

Lepa Ljovisna je tada imala svega 24 godine, međutim, danas 2 i po decenije kasnije ona izgleda jednako dobro ako ne i bolje, barem ako je suditi po slikama. Glumica je sa ovom ulogom ostvarila veliki uspeh i iako je nakon Ljovisne imala mnogobrojne uloge u drugim serijama, te bila aktivna i u pozorištu, nikada više nije stekla toliku popularnost kao sa ovom nekada ajgledanijom telenovelom.

 

 

Latinoamerička glumica je počela da se bavi glumom još u detinjstvu, a početkom devedesetih je postala zapažena na takmičeju za Mis Venecuele, što joj je otvorilo vrata filmskog sveta i bila zapažena u šou biznisu.

Prelepa crnka danas živi u Majamiju sa svojim suprugom glumcem i modelom Đulom Burkleom sa kojim ima ćerku Barbaru Brijanu. Devojčica poput svojih vršnjaka, rado deli klipove na TikToku, pa je jedan takav podelila plešući sa svojom majkom.

 

Iako je od prikazivanja serije prošlo 25 godina, na izmaku pete decenije ova glumica se može pohvaliti sjajnim izgledom. Iako mnogi tvrde kako ona redovno posećuje plastičnog hirurga te o tom obaveštava svoje pratioce, nikada nije potvrdila estetske korekcije, ali nije govorila ni protiv njih.

- Dostojanstveno ostariti za mene znači koristiti nauku i tehnologiju u našu korist. Prevencija je ključ. – napomenula je jednom prilikom, govoreći o retuširanju lica.

 

Po objavama koje svakodnevno deli sa svojim pratiocima, evidentno je da Skarlet vodi računa o svom izgledu, a filtere poput svojih koleginica na telefonu ne koristi. Njen izgled je besprekoran, a to duguje dinamičnom životu koji vodi.

Ona trenutno učestvuje u trenutno najgledanijem šou na španskoj televiziji „TOP šef vip“  koja se bavi kulinarstvom i u kojoj 16 poznatih ličnosti pokazuje svoja kulinarska umeća, među kojima je i prelepa Skarlet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)