Zanimljivosti

NAJBOLJE NOGE JUGOSLAVIJE: Slavna glumica seksepilom tera vrućinu! (FOTO)

Glumica prepoznatljiva po dugoj loknastoj kosi i raskošnoj lepoti proslavila i 60. rođendan, dok su samo neki od komentara bili da u njenom slučaju godine idu unazad. Dan pre toga fotografijom dugih nogu zapalila sve mreže!

20.07.2022 15:00

NAJBOLJE NOGE JUGOSLAVIJE: Slavna glumica seksepilom tera vrućinu! (FOTO)
FOTO: ATA images

Glumica Lidija Vukićević je, verovali ili ne, juče napunila 60 godina i zvanično kročila u 7. deceniju! Mnogima bi morala da pokaže svoju ličnu kartu kako bi se uverili u taj podatak, budući da njeno telo, lice i energija nikako ne odaju te godine. Ona je svega par dana pre jubilarnog rođendana objavila fotografiju koja je mnogima letnju temperaturu dodatno dovela do usijanja.

Vukićevićeva je objavila fotografiju na Instagramu bez odavanja lokacije, kako se ne bi armija fanova zaputila u njenom pravcu. Ona pozira u tanananoj letnjoj dugoj jarko-žutoj suknji koja je visokog pojasa, a kako ne bi prikrila glavne atribute, popularna glumica ju je maksimalno zadigla da bi otrkila duge noge. Fanovi su bili vidno oduševljeni, a Lidija je stajling dopunila elegantnim špicastim salonkama koje su imale veliku srebrnu šnalu.

Lidija je u gornjem delu imala crni cvetni top koji je prekrivao njene bujne grudi, a imao je i rukave u vidu karnera koji su padali preko gracioznih ramena lepe glumice. Ona je blago okrenula glavu u stranu, a duga kosa koja joj je jasan znak prepoznatljivosti je puštena, dok je pogled sakrila iza naočara.

- Sunce je najbolji filter - napisla je kratko ona.

Mnoge poznate dame pohvalile su Vukićevićkin izgled, a samo neki od komentara bili su ovi.

- Tebi godpođice filter nije ni potreban -

- Blistaš kao to sunce -

- Tebi godine idu definitivno unazad -

- Holivud plače za tobom! -

- Nestvarna lepota -

- Blista sunce, a još više blistaš ti -

- Najlepša žena na svetu, a pre svega velika dama -

- Raskošna lepota -

Lidija se tokom proslave rođendana opredelila za dugu belu romantičnu haljinu koju je dopunio bajkovoti ambijent. Haljina je spuštena na ramenima, ima 2 reda karnera na dekolteu kao i po dnu, dok su upečatljiv detalj i rukavi koji su u vidu dugih karnera, kao i pojas oko struka.

- Moj rođendan! Dok drugi filozofiraju o životu i godinama, ja mahnem rukom i živim život sa svim usponima i padovima koje on nosi. Hvala svima na lepim željama! - napisala je glumica u opisu fotografije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)