Fantastično!

NOLE SE NE BOJI IGLE! Isplivao dokaz da je ustvari obožava!

Nakon zabrane australijskih vlasti da Novak Đoković uđe u njihovu državu, a samim tim i učestvuje na jednom od najvećih svetskih turnira, svi su se pitali zašto je Nole odbio da se vakciniše!

28.01.2022 19:18

NOLE SE NE BOJI IGLE! Isplivao dokaz da je ustvari obožava!
Ap photo

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u toku januara imao je problem sa vlastima Australije, koje mu nisu dozvolile ulazak u državu, a samim tim ni da igra na jednom od najvećih teniskih turnira godine.

Novak nije vakcinisan i dobio je medicinsko izuzeće, međutim viza mu je oduzeta i deportovan je nazad u Srbiiju. Brojna pitanja postavljana su tada, a jedno od najvažnijih bilo je:

- Zašto najbolji teniser sveta ne želi da se vakciniše?

Ne, Nole se ne boji igle, kao što mu se sve češće pripisuje, a mi čak imamo i dokaz za to. Naime, na njegovom fejsbuk profilu pojavio se video u kome Nole štrika i čini se da je tome veoma povećen i da je jako uspešan u svom zadatku. Nole je vidno uživao da se igra sa iglama. Iako nismo odgovorili na pitanje zašto Novak nije hteo da se vakciniše, siguni smo da vam je video popravio raspoloženje jer je Nole zaista posvećeno štrikao!

Komentari (0)